Geen beoordeling

My-Parkdus Shuttle Covered

icon-terreinOverdekt

icon-sleutelSleutel inleveren

icon-beveiligingCamera bewaking

My-ParkDus heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en handige parkeerservice-aanbieder bij Düsseldorf Airport, met een sterk accent op klanttevredenheid. Of je nu een veilige plek zoekt voor langdurig of kortstondig parkeren, My-ParkDus biedt een betaalbare oplossing die ervoor zorgt dat je reis op een soepele manier begint.

Shuttle bus vanuit parkeerplaats My-ParkDus

De shuttle-service van My-ParkDus is een perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een probleemloze parkeerervaring. Bij aankomst op hun parkeerterrein wordt een korte inspectie van je voertuig uitgevoerd, waarna je bagage in hun comfortabele shuttle-bus wordt geladen. Je wordt vervolgens rechtstreeks naar de terminal gereden, zodat je reis ontspannen en zonder vertraging kan beginnen. Na je terugvlucht kun je eenvoudig hun 24-uurs hotline bellen voor afhaling, waarna hun shuttle je ophaalt en terugbrengt naar je auto​1​.

Valet service bij Dusseldorf airport van My-Park-Dus

Voor diegenen die op zoek zijn naar een nog meer gestroomlijnde ervaring, biedt My-ParkDus ook een valet-service aan. Bij aankomst op Düsseldorf Airport wordt je voertuig op verantwoorde wijze overgenomen bij Abflugterminal B/C. Na een gezamenlijke inspectie en documentatie, wordt je voertuig veilig geparkeerd op hun bewaakte parkeerterrein in de buurt van de luchthaven. Bij terugkomst wordt je voertuig teruggebracht naar de luchthaven, zodat je snel en makkelijk naar huis kunt gaan.

Bewaakt parkeerterrein bij Düsseldorf Airport

Terwijl jij lekker aan het genieten bent van je vakantie wordt je auto bewaakt op een goed beveiligd terrein van My-ParkDus. Het terrein is afgesloten en wordt 24 uur per dag bewaakt door het personeel of camera’s. Deze mate van beveiliging betekent dat dat je auto veilig staat op het parkeerterrein in de buurt van Düsseldorf Airport. 

Online reserveren

Online reserveren is eenvoudig en efficiënt via Parkeren.com, waar je een parkeerplaats kunt boeken voor de door jou gewenste periode. Met slechts een paar klikken ben je verzekerd van een parkeerplek, waardoor je reis nog soepeler verloopt​. Maak dus gebruik van de handige tool die je op de rechterkant van deze pagina ziet om de beschikbaarheid te controleren van deze parkeerplaats bij Düsseldorf Airport en begin met het plannen van jouw vakantie!

Wat zijn de openingstijden van My-Park DUS?

My-Parkdus is 24 uur per dag geopend. Zo kan jij makkelijk vanuit Dusseldorf Airport naar de parkeerplaats, ongeacht je aankomst tijd.

Is de parkeerplaats van My-Park DUS overdekt?

Ja, het parkeerterrein bij Düsseldorf Airport is bijna volledig overdekt en makkelijk toegankelijk.

Wat voor voertuigen kan ik parkeren bij My-Park DUS?

Bij My-Park Dus kan je een hatchback, sedan of grote gezinsauto parkeren.

Wat is het adres van My-Park DUS bij Dusseldorf Airport?

Het adres van My-Park DUS is Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf

Kenmerken

  • icon-terreinOverdekt
  • icon-sleutelSleutel inleveren
  • icon-beveiligingCamera bewaking