Parkeren Maastricht Airport

Aankomstdatum

Wanneer wilt u parkeren

Parkeerplaatsen filteren

SluitenSluiten

Parkeervorm

Soort parkeerplek Chevron down

Sleutels Chevron down

Overige opties Chevron down

Resultaten filteren

Bent u op zoek naar een voordelige parkeerplaats bij Maastricht Aachen Airport? Goedkoop uw auto parkeren bij luchthaven Maastricht kunt u gemakkelijk online reserveren. Vergelijk hier de verschillende mogelijkheden om de beste deal te vinden voor het parkeren bij Maastricht Airport. Parkeren op de officiële parkeerterreinen van de luchthaven van Maastricht kan vrij prijzig uitpakken. Het is dan ook zeker de moeite om de vele opties voor uzelf op een rijtje te zetten.

Wilt u zelf een parkeerplaats zoeken voor de auto of geeft u de voorkeur aan valet parking? Of maakt u toch het liefst gebruik van een shuttle service? Moet uw auto op de officiële terreinen van Maastricht Airport parking staan op loopafstand van de terminal, of mag het ook bij een andere parkeeraanbieder dicht in de buurt? Bekijk gemakkelijk en snel welke parkeeraanbieder momenteel de beste online aanbiedingen heeft. Dit doet u door gebruik te maken van onze zoekmachine. Regel de reservering van uw parkeerplaats op tijd om zorgeloos op het vliegveld de tijd te kunnen nemen om uw gate te vinden. Voor passagiers van Corendon is het reserveren van een parkeerplaats niet nodig en daarom ook niet mogelijk.

Lang parkeren Maastricht Airport

Uiteraard is lang parkeren op Maastricht Airport de meest populaire optie. Veel reizigers hebben een veilige parkeerplaats nodig voor hun auto terwijl ze uit het land zijn. Hiervoor kunt u gebruik maken van één van de officiële parkeerterreinen van Maastricht Airport of één van de overige parkeeraanbieders. Wanneer u ervoor kiest om te parkeren op één van de officiële parkeerterreinen, betekent dit dat u als het ware kunt parkeren naast de terminal. U kunt gemakkelijk van tevoren online een parkeerplaats reserveren via de websites van de parkeeraanbieders waar wij u naar doorverwijzen.

Daarbij kunt u kiezen uit verscheidene varianten op het gebied van lang parkeren bij Maastricht Airport: zo kunt u ervoor kiezen gebruik te maken van valet parkeren, maar ook het goedkopere shuttle parkeren en standaard lang parkeren maken onderdeel uit van de opties. Vergelijk de verschillende mogelijkheden om de voor u meest voordelige optie te kiezen! U kunt al vanaf een paar euro per dag parkeren bij Maastricht Airport en zo gedoe met het openbaar vervoer vermijden.

Valet parking Maastricht Aachen Airport

Veel mensen vinden het een vervelende taak om bij aankomst op het vliegveld nog een parkeerplaats voor de auto te moeten zoeken. Reizen kan in veel gevallen stressvol zijn: u moet alles voor aankomst op het vliegveld goed hebben geregeld en kunt niets belangrijks vergeten. Wilt u stress met parkeren voorkomen? Dit doet u het beste door op tijd valet parkeren te reserveren. Deze optie is prijziger dan de andere opties die we zullen benoemen, maar komt wel met het voordeel dat het zoeken naar een parkeerplaats uit uw handen wordt genomen.

Zodra u aankomt op Maastricht Aachen Airport neemt een chauffeur uw autosleutels aan en brengt hij of zij uw auto naar een geschikte parkeerplaats. Daarbij wordt uw auto ook weer naar u toe gebracht op het moment dat u bent geland en weer buiten staat. Binnen de prijs van valet parkeren zit dan ook de service van de chauffeur, maar ook is deze afhankelijk van of u wel of niet kiest voor overdekt parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn namelijk beperkt beschikbaar.

Shuttle parkeren Maastricht airport

Is het voor u niet van groot belang dat uw auto op één van de officiële parkeerterreinen van Maastricht Airport komt te staan? In dit geval is een shuttle service voor u een zeer voordelige optie om te parkeren bij Maastricht Airport. U rijdt zelf uw auto naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Deze zijn gelegen vlakbij Maastricht Airport zodat u weinig extra reistijd toevoegt aan uw totaal.

U kunt gebruik maken van de shuttle bus die u vanaf de locatie van het parkeerterrein van de aanbieder naar de vertrekhal van Maastricht Airport brengt. U spreekt met de aanbieder van tevoren af wat uw aankomstdatum zal zijn. Nadat u weer geland bent op Maastricht Airport bellen jullie elkaar om af te spreken waar en wanneer u opgepikt moet worden. De shuttle service komt u vervolgens op de afgesproken plaats ophalen.

Vooraf een online parkeerplaats reserveren

Door vooraf op tijd een online parkeerplaats te reserveren zorgt u dat u de beste deals kunt vinden voor het parkeren bij Maastricht Airport. De prijzen van een parkeerplaats nemen toe naarmate u langer wacht. Dit is natuurlijk zonde want dit geld geeft u liever uit op vakantie. Zorg er daarom voor dat u op tijd uw parkeerticket voor lang parkeren, valet parkeren of shuttle parkeren reserveert.

Gedurende uw reis staat uw auto veilig geparkeerd op het terrein van de aanbieder. Indien dit voor u van belang is kunt u alvorens het plaatsen van de reservering controleren of er camerabewaking aanwezig is op het terrein. Deze informatie staat, wanneer dit het geval is, door ons weergeven onder ‘kenmerken’.  Reserveer op tijd uw parkeerplaats in de buurt van Maastricht Airport online en bespaar uzelf tijd en onrust tijdens uw vliegreis.

Online aanbiedingen voor parkeren Maastricht Airport

Bent u op zoek naar de beste aanbiedingen vinden voor het parkeren op Maastricht Airport? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor u het grootste aanbod van parkeeraanbieders voor Maastricht Aachen Airport samengevoegd tot één overzicht. Zo kunt u gemakkelijk en snel de beste deal vinden voor uw parkeerreservering. Vergelijk de verschillende mogelijkheden met elkaar en kies welke u het meest voordelig acht. Via parkeren.com vindt u altijd de beste aanbiedingen voor het reserveren van parkeerplaatsen bij Maastricht Airport.

FAQ

Ik heb betaald maar nog geen bevestiging ontvangen van mijn reservering

Dat is natuurlijk vervelend. Controleer alstublieft eerst of de bevestiging niet in de ongewenste e-mail is beland. Is deze ook hier niet te vinden? Neem dan contact op met de klantenservice van de desbetreffende parkeeraanbieder.

Ik kom terug op een later tijdstip, wat nu?

Parkeert u op één van de officiële parkeerterreinen van vliegveld Maastricht? In dit geval moet u bijbetalen wanneer u meer dan een dag later wilt uitrijden. Wanneer u de uitrijkaart invoert in de parkeerbetaalautomaat berekent deze automatisch het verschil. Dit moet u dan bijbetalen. Heeft u de auto geparkeerd bij een andere parkeeraanbieder? Zoek dan eerst op de website of u een veelgestelde vragen pagina kunt vinden. Hier is het antwoord vaak terug te vinden. Is dit niet het geval, dan kunt u het beste contact opnemen met de desbetreffende klantenservice. 

Ik vlieg met Corendon maar ik kan geen parkeerplaats reserveren. Waarom?

Wanneer u vliegt met Corendon kunt u gewoon uw auto zonder reservering parkeren op parkeerterrein P5. Ook als u met meerdere auto’s komt is dit het geval.

Ik ga toch niet op reis: kan ik mijn parkeerreservering annuleren?

Dit is bij de meeste parkeeraanbieders in veruit de meeste gevallen gewoon mogelijk, vaak zonder dat deze extra kosten hiervoor verrekenen. Hierbij geldt wel dat u dit minstens 24 uur van tevoren aangeeft. Parkeert u op één van de officiële parkeerterreinen van Maastricht Aachen Airport? Dan kunt u in de bevestigingsmail van uw reservering deze middels een link annuleren. Hiervoor drukt u op “annuleren van uw reservering”. U ontvangt dan een vouchercode ter waarde van het volledige bedrag voor een eventueel volgend bezoek. U kunt hier een jaar gebruik van maken voordat deze ongeldig wordt verklaard. Heeft u liever uw geld terug? Dan wordt er € 10,- administratiekosten in rekening gebracht.

Ik ben van plan eerder aan te komen dan de tijd die weergeven staat op mijn reservering: en nu?

Het is mogelijk om maximaal twee uur voor de aanvangstijd van de reservering de parkeerplaats op te rijden.