Parkeren Groningen Airport

Aankomstdatum

Wanneer wilt u parkeren

Parkeerplaatsen filteren

SluitenSluiten

Parkeervorm

Soort parkeerplek Chevron down

Sleutels Chevron down

Overige opties Chevron down

Resultaten filteren

Wilt u graag op Groningen Airport Eelde parkeren zonder hier teveel voor te betalen? Kies er dan voor om gemakkelijk en voordelig uw parkeerplaats online te reserveren. Door gebruik te maken van vooraf online reserveren profiteert u van een extra voordelige parkeerplaats op het officiële parkeerterrein van Groningen Eelde Airport. Ontdek de mogelijkheden om voordelig te parkeren bij luchthaven Groningen.

De mogelijkheden voor parkeren Groningen Airport

U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden om voor korte of lange tijd uw auto te parkeren, waarmee u uitstekend dichtbij kunt parkeren bij vliegveld Eelde. U kunt het beste de auto parkeren op de officiële parkeerplaatsen van Groningen Airport. Een parkeerplaats reserveren bij Groningen Airport kost u maar paar euro per dag, vooral wanneer u de plaats al in een vroeg stadium reserveert.

Officiële parkeerplaatsen bij Groningen Airport Eelde

U kunt gebruik maken van de officiële parkeerterreinen P1, P2 en P3 van Groningen Airport. Het parkeren op vliegveld Groningen Airport biedt de zekerheid van de officiële terreinen. Hier is middels cameratoezicht sprake van 24/7 gecontroleerde parkings: gegarandeerd dat uw auto veilig staat dus. Wanneer u kiest voor parkeren op P1 parkeert u direct voor de terminal, kiest u voor P2 dan hoeft u maar één minuut te lopen. Zelfs wanneer u kiest voor de meest goedkope optie (P3) bent u maar 4 minuten loopafstand van de luchthaven verwijderd. Zo kunt u zonder gebruik te maken van het openbaar vervoer toch dichtbij vliegveld Groningen parkeren tegen zeer voordelige parkeertarieven.

Goedkoop parkeren vliegveld Eelde Airport

Wilt u goedkoop parkeren bij Groningen Airport? Het is verstandig om vooraf uw parkeerplaats online te reserveren, het liefst zo lang mogelijk van te voren. Des te eerder u weet dat u er wilt parkeren, des te groter ook de kans is dat u daarvoor een scherpe prijs betaalt. U zorgt er op die manier voor dat u vanaf een paar euro per dag kunt parkeren op Groningen Airport. Op die manier betaalt u de beste prijs voor de parkeerplaats, waarvan u bovendien al in een vroeg stadium zeker kunt zijn.

FAQ Groningen Airport

Hoe werkt parkeren met een online reservering?

Wanneer u de online reservering maakt voor de parkeerplaats geeft u de parkeeraanbieder uw kentekennummer. U kunt op de officiële terreinen van Groningen Airport (P1, P2 en P3) gebruik maken van in- en uitrijden op basis van uw kenteken. Dit kunt u aangeven wanneer u de reservering plaatst. Vergeet niet om de uitrijkaart aan te nemen die u wordt aangeboden bij de automaat bij de slagboom wanneer u het terrein oprijdt. U heeft deze nodig wanneer u met de auto het parkeerterrein weer verlaat. Deze kunt u het beste in de auto bewaren zodat u geen risico loopt om het gedurende de reis kwijt te raken. Het is tevens mogelijk om op P1, P2 en P3 het terrein op te rijden met behulp van een toegangscode of barcode. Deze vind u op het parkeerticket dat u per e-mail heeft ontvangen. In dit geval voert u in het ticketautomaat bij de slagboom de toegangscode in. Het parkeersysteem weet dan dat u bent gearriveerd en overhandigt u de uitrijkaart.

Hoe weet ik zeker dat mijn reservering is gelukt?

Op het moment dat u een bevestigingsmail in uw e-mail inbox hebt ontvangen weet u zeker dat de reservering gelukt is.

Hoe lang kan het duren voordat ik mijn parkeerticket ontvang?

Het is de bedoeling dat u binnen 24 uur na betaling en bevestiging uw parkeerticket ontvangt. Heeft u deze nog niet voorbij zien komen in uw e-mail? Controleer dan eerst of de e-mail niet per ongeluk in uw ongewenste mail is beland. In het geval u deze niet hier heeft kunnen vinden kunt u het beste contact opnemen met de parkeeraanbieder.

Tot wanneer kan ik een parkeerplaats reserveren?

Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. De officiële parkeerterreinen van Groningen Airport staan toe dat u tot 4 uur voor vertrek een reservering kunt maken. Dit is u echter niet aangeraden, vol is namelijk gewoon vol. Zorg er dus altijd voor, indien mogelijk, dat u zo ver mogelijk van tevoren een parkeerplaats reserveert om zeker te zijn.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Controleer op de website van de parkeeraanbieder wat de mogelijkheden zijn. Over het algemeen geldt voor de meeste parkeeraanbieders dat u tot 24 uur van tevoren uw reservering kosteloos nog kunt wijzigen.