Parkeren Keulen Airport

Aankomstdatum

Wanneer wilt u parkeren

Parkeerplaatsen filteren

SluitenSluiten

Parkeervorm

Soort parkeerplek Chevron down

Sleutels Chevron down

Overige opties Chevron down

Resultaten filteren

Keulen Airport is de luchthaven van Keulen, Duitsland. De luchthaven ligt ongeveer 16 kilometer ten westen van Keulen centrum. Keulen Airport is de zevende grootste luchthaven van Duitsland en bedient ruim 10 miljoen passagiers per jaar. Keulen Airport heeft drie terminals; Terminal 1 wordt voornamelijk gebruikt door low-cost carriers, Terminal 2 door SkyTeam-luchtvaartmaatschappijen en Terminal 3 door Star Alliance-luchtvaartmaatschappijen. De luchthaven heeft twee start- en landingsbanen.

Keulen Airport is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid. Wilt u goedkoop parkeren op Keulen Airport? U kunt gemakkelijk kosten besparen en gedoe voorkomen met het openbaar vervoer door gebruik te maken van de officiële parkeerterreinen van Keulen Airport, of van het grote aantal parkeerterreinen van parkeerdiensten rondom vliegveld.

Parkeermogelijkheden Keulen Airport

Als u van plan bent om uw auto op Keulen Airport te parkeren moet u weten dat er verschillende mogelijkheden zijn. U kunt bijvoorbeeld parkeren in de parkeergarages P1-P4, of u kunt kiezen voor openlucht parkeren op P10 en P20. Openlucht parkeren op P10 en P20 is een goede optie als u van plan bent om kort te parkeren. Er is ook het parkeerterrein P60, bedoeld voor passagiers met een beperking.

Ook zijn er diverse aanbieders van parkeerdiensten beschikbaar rondom Keulen Airport. Hierbij parkeert u uw auto veilig op een parkeerplek nabij de luchthaven terwijl u in veel gevallen minder betaalt dan bij de officiële parkeerterreinen. Hierbij is er keuze uit overdekt parkeren, kort parkeren, lang parkeren en valet parking. De parkeerplaatsen voor kort parkeren bij Keulen Airport liggen dichter bij de terminal dan de parkeerplaatsen voor lang parkeren. Echter kunt u hier in de meeste gevallen rekenen op een gratis shuttle service. Controleer echter nog wel even of deze dienst inbegrepen is wanneer u bezig bent met reserveren.

Shuttle service Keulen-Bonn Airport

Shuttle services zijn erg handig wanneer u de reis moet maken naar Keulen Airport, maar uw auto verder weg geparkeerd staat. Hierbij kunt u gebruik maken van een shuttle bus die u naar de luchthaven brengen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek op de over het algemeen drukkere officiële parkeerterreinen.

Shuttle parking is één van de meest voordelige manieren om bij Keulen Airport te parkeren. Als u voor deze optie kiest rijdt u simpelweg met uw auto naar het parkeerterrein van de aanbieder, waarna u vanaf het parkeerterrein met de shuttlebus naar de terminal gereden wordt. Uw auto blijft vervolgens op het vaak beveiligde terrein staan waarbij u in sommige gevallen ook de autosleutels achter slot en grendel achter kunt laten.

Park Sleep Fly

Shuttle services worden tevens aangeboden door verscheidene hotels. Dit vindt plaats in de vorm “Park Sleep Fly”. Hierbij maakt u van tevoren een reservering bij het desbetreffende hotel en rijdt u op de dag voor vertrek hiernaartoe. U kunt hier uw auto veilig parkeren en zelf comfortabel overnachten. De volgende dag wordt u naar luchthaven Keulen Airport gebracht met een shuttle bus van het hotel. Wanneer u na afloop van uw vliegreis weer aankomt op het vliegveld, wordt u vanaf Keulen Airport weer opgehaald met de shuttle bus. U wordt naar het hotel teruggebracht en kunt uw auto nu weer in gebruik nemen.

Valet parkeren Keulen Airport

Wilt u uw auto snel en comfortabel laten parkeren door een professionele parkeerservice op de luchthaven van Keulen? Dan is valet parking de juiste oplossing voor u. Bij valet parking kunt u buiten de vertrekhal uw auto overhandigen aan een chauffeur, de valet, van de parkeerservice. De auto wordt vervolgens op het terrein van de parkeeraanbieder voor u geparkeerd. De tijd dat uw auto geparkeerd staat, kunt u gebruiken om een kopje koffie te drinken of boodschappen te doen in een van de winkels op de luchthaven.

Wanneer u terugkomt van uw reis, staat uw auto weer netjes voor u klaar bij de terminal in Keulen Airport. Kortom; u hoeft niet te zoeken naar een vrije parkeerplaats of te wachten op een shuttlebus. Met valet parking geniet u dus van veel comfort en gemak.

Goedkoop parkeren Keulen-Bonn Airport

Wilt u goedkoop parkeren bij Keulen Airport voor de beste prijzen? Het is de moeite waard om van tevoren een online reservering voor uw parkeerplaats te reserveren, het liefst zo lang mogelijk van te voren. Des te eerder u weet dat u er wilt parkeren, des te groter ook de kans dat op uw favoriete parkeerterreinen nabij de vertrekhal een parkeerplek beschikbaar is en u er een scherpe prijs betaalt. Door op tijd te reserveren kunt u voordelig bij Keulen Airport parkeren.

U kunt in de meeste gevallen tot 48 uur van tevoren gratis wijzigen. Reserveer uw parking direct online; zo hoeft u zich zowel bij vertrek als aankomst geen zorgen te maken wanneer het gaat over uw auto parkeren bij vliegveld Keulen.

FAQ Keulen Airport

Wat is shuttle parking?

Shuttle parkeren bij Keulen Airport is simpel. U rijdt zelf uw auto naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Vervolgens maakt u gebruik van de shuttlebus om op vliegveld Keulen terecht te komen. De rit met de shuttle duurt meestal slechts enkele minuten. Alle parkeeraanbieders zijn gelegen vlakbij vliegveld Keulen. Bij terugkomst wordt u ook weer door de shuttle bus opgehaald op een afgesproken plek. U kunt het telefoonnummer van de parkeeraanbieder vinden in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen na afloop van het maken van de reservering.

Wat is valet parkeren?

Valet parkeren is misschien wel de meest handige manier van parkeren bij Keulen Airport. U rijdt simpelweg met uw auto naar de vertrekhal van Keulen waar een medewerker van het parkeerterrein voor u klaarstaat. Deze persoon zal dan uw auto voor u parkeren op één van de parkeerterreinen rondom Keulen Airport.

Hoe weet ik zeker dat mijn reservering is gelukt?

Op het moment dat u een bevestigingsmail in uw e-mail inbox hebt ontvangen weet u zeker dat de reservering gelukt is.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Controleer op de website van de parkeeraanbieder wat de mogelijkheden zijn. Over het algemeen geldt voor de meeste parkeeraanbieders dat u tot 24 uur van tevoren uw reservering kosteloos nog kunt wijzigen.