Parkeren Frankfurt Airport

Aankomstdatum

Wanneer wilt u parkeren

Parkeerplaatsen filteren

SluitenSluiten

Parkeervorm

Soort parkeerplek Chevron down

Sleutels Chevron down

Overige opties Chevron down

Resultaten filteren

Frankfurt am Main is onder andere het voornaamste financiële centrum van Duitsland en staat ook bekend als beurzenstad. Het is dan ook geen verassing dat Frankfurt haar eigen airport heeft. De Duitse luchthaven is met 65 miljoen passagiers per jaar één van de grootste luchthavens in de regio. Met 65 miljoen passagiers ligt er ook een grote druk op de parkeerplaatsen, dus is het belangrijk op tijd online een parkeerplaats te reserveren. Wij helpen u hier graag mee, waarbij u zowel de officiële parkeerplaatsen alsmede verschillende parkeeraanbieders kunt vergelijken. Voordelig parkeren op Frankfurt Airport was nog nooit zo eenvoudig.

Goedkoop parkeren op Frankfurt Airport

Wilt u voordelig uw auto parkeren op een officiële parkeerplaats of op één van de parkeerterreinen wanneer u naar Frankfurt Airport gaat? U heeft verschillende mogelijkheden wanneer u gaat parkeren bij Frankfurt Airport zelf. Parkeer uw auto in een parkeergarage of op één van de parkeerterreinen nabij de terminals. Hier kunt u eenvoudig één van de officiële parkeerplaatsen reserveren of kort parkeren en lang parkeren vergelijken. Bij de verschillende parkeeraanbieders heb u verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld uw auto laten wassen, elektrisch opladen, u laten afzetten met een gratis shuttledienst. U kunt het direct online reserveren.

Online aanbiedingen: goedkoop parkeren Frankfurt am Main

Uiteraard zijn er online aanbiedingen voor het parkeren op Frankfurt beschikbaar. Deze zetten wij graag overzichtelijk voor u op een rij. Zo kunt u profiteren van voordelige parkeertarieven, staat u dichtbij de luchthaven zelf en hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. Bent u benieuwd naar de scherpste prijs om in de omgeving van de luchthaven te parkeren, of wilt u parkeren op Frankfurt zelf en bent u daarvoor op zoek naar een aanbieding? Vergelijk de verschillende mogelijkheden met elkaar, zodat u uw auto zonder problemen kunt parkeren op de plaats die u wenst. Op die manier betaalt u een scherpe prijs voor de parkeerplaats, terwijl u kunt rekenen op een goede beveiliging en een uitstekende service zoals valet parkeren, beveiliging van het terrein of een shuttledienst.

Kort parkeren Frankfurt airport

Uiteraard kunt u kort parkeren bij Frankfurt Airport, al dan niet aan de hand van shuttle parkeren waarbij u na het parkeren op het parkeerterrein naar de terminals gebracht wordt. De parkeeraanbieder verzorgt het voor u, waarbij u vaak de sleutels van uw auto afgeeft. Zo hoef u u hier geen zorgen over te maken op reis; wel zo fijn!

Lang parkeren Frankfurt Airport

Wanneer u lang gaat parkeren op Frankfurt Airport zijn er vele mogelijkheden. U kunt kiezen voor de optie die u het meeste comfort oplevert, of juist voor de goedkoopste optie. Wanneer u kiest voor goedkoop parkeren zult u over het algemeen iets verder van de terminal geparkeerd staan, waardoor u verder moet lopen bij vertrek en aankomst. De besparing is echter in veel gevallen de moeite waard! Kies hierbij voor een officiële parkeerplaats of voor één van de parkeerdiensten. Gaat u voor comfort? Kies dan voor een parkeerplek bij een parkeeraanbieder met elektrische oplaadpalen, met shuttle parking of waar u uw auto kunt laten wassen. De betreffende parkeeraanbieder doet het graag voor u, mits u deze optie aanvinkt met het reserveren.

Shuttle parkeren vliegveld Frankfurt

Kies voor shuttle parking wanneer u, nadat u uw auto parkeert op het parkeerterrein van de parkeeraanbieder, naar de luchthaven gebracht wilt worden. De shuttle zal u naar de vertrekhal rijden, wat het de ideale parking optie maakt wanneer u geen gebruik wilt maken van de over het algemeen duurdere parkeerplaatsen van Vliegveld Frankfurt. Zo kunt u voordelig parkeren bij Frankfurt Airport en ontspannen terwijl u naar de luchthaven gebracht wordt. Kies voor een parkeerplek op de parkeerplaats van één van de vele betrouwbare parkeeraanbieders, waarbij uw auto in de meeste gevallen op een afgesloten terrein zal staan.

Valet parkeren Frankfurt Airport

Wilt u bij aankomst op Frankfurt het liefst uw auto overlaten aan een chauffeur? Deze vorm van parkeerservice heet valet parkeren. Wanneer u ervoor kiest om via valet parkeren uw auto te laten parkeren kunt u de sleutels van de auto zorgeloos afgeven aan een officiële valet bij de drop off area vlak buiten de terminal. Uw auto wordt vervolgens naar een parkeerplek op een afgesloten terrein gereden waar uw auto veilig staat. Bij aankomst staat uw auto bij de terminal voor u klaar zodat u in één keer uw reis naar huis vervolgen kunt. De valet parkeert hierbij uw auto en zorgt ervoor dat uw autosleutels veilig opgeslagen worden. Zo hoeft u zich op de dag van vertrek niet druk te maken waar u uw auto parkeert; wel zo fijn!

Online parkeerplaats reserveren luchthaven Frankfurt

U kunt zowel in het geval van lang parkeren als valet parking vooraf een parkeerplaats reserveren online. Op deze manier bent u verzekerd van een beschikbare parkeerplaats en hoeft u alleen nog maar naar het adres van de aanbieder te rijden. Maakt u gebruik van een de parkeerplaats van één van de betrouwbare parkeeraanbieders? De meeste terreinen zijn beveiligd aan de hand van constante camera-surveillance en soms ook door de langdurige aanwezigheid van personeel. Hiermee zorgt u ervoor dat u tijdens uw trip of vakantie zonder zorgen op de parkeerplek uw auto parkeert. Reserveer online een parkeerplaats om uzelf tijd en onrust te besparen tijdens uw vliegreis.

FAQ Frankfurt Airport

Wat is shuttle parkeren?

Shuttle parkeren bij Frankfurt Airport is simpel. U rijdt zelf uw auto naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Vervolgens maakt u gebruik van de shuttlebus om op vliegveld Frankfurt terecht te komen. De rit met de shuttle duurt meestal slechts enkele minuten. Alle parkeeraanbieders zijn gelegen vlakbij vliegveld Frankfurt. Bij terugkomst wordt u ook weer door de shuttle bus opgehaald op een afgesproken plek. U kunt het telefoonnummer van de parkeeraanbieder vinden in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen na afloop van het maken van de reservering.

Wat is valet parkeren?

Valet parkeren is misschien wel de meest handige manier van parkeren bij Frankfurt Airport. U rijdt simpelweg met uw auto naar de vertrekhal van Frankfurt waar een medewerker van het parkeerterrein voor u klaarstaat. Deze persoon zal dan uw auto voor u parkeren op één van de parkeerterreinen rondom Frankfurt Airport.

Hoe weet ik zeker dat mijn reservering is gelukt?

Op het moment dat u een bevestigingsmail in uw e-mail inbox hebt ontvangen weet u zeker dat de reservering gelukt is.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Controleer op de website van de parkeeraanbieder wat de mogelijkheden zijn. Over het algemeen geldt voor de meeste parkeeraanbieders dat u tot 24 uur van tevoren uw reservering kosteloos nog kunt wijzigen.