Beoordeling

9

Park & Fly Düsseldorf

icon-shuttle-typeGratis shuttle service

icon-terrein24/7 geopend

icon-beveiligingCamera bewaking

Over Park & Fly Düsseldorf Düsseldorf

Park & Fly Düsseldorf Düsseldorf is een populaire parkeerservice voor reizigers die via Düsseldorf Airport reizen. Het biedt parkeergelegenheid voor uw auto terwijl u weg bent, evenals een shuttle service van- en naar de luchthaven. Als u op zoek bent naar een handige en veilige parkeeroplossing voor uw auto tijdens uw reis vanaf Düsseldorf Airport, dan is Park & Fly de perfecte keuze voor u. Gelegen op slechts enkele minuten van de luchthaven biedt Park & Fly moderne en goed beveiligde parkeerfaciliteiten voor zowel korte als lange termijn verblijven. Of u nu op vakantie gaat of op zakenreis, u kunt er zeker van zijn dat uw auto veilig en beschermd is terwijl u weg bent.

Online reserveren

Bij Park & Fly Düsseldorf kunt u gemakkelijk online een parkeerplaats reserveren, zodat u verzekerd bent van beschikbaarheid bij uw vertrek. U geeft simpelweg uw vertrek- en aankomsttijd door bij Eindhoven Airport. Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein, waar de kentekenherkenning u snel en eenvoudig toegang geeft. U kunt dan zelf een parkeerplaats uitkiezen en binnen enkele minuten met de shuttle service de vertrekhal bereiken. Bij terugkomst kunt u gemakkelijk terugkeren naar uw auto en het terrein verlaten, zonder dat u een parkeerkaartje nodig heeft. De slagboom herkent uw kenteken bij het verlaten van het terrein en opent automatisch, waardoor u zonder zorgen weer op weg kunt naar huis.

Beveiligd terrein

Bij Park & Fly Düsseldorf staat uw auto veilig op het omheinde parkeerterrein dat alleen toegankelijk is voor klanten van Park & Fly Düsseldorf. Het terrein wordt bewaakt zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw voertuig. Wel is het belangrijk om op tijd te boeken, omdat het aantal parkeerplaatsen beperkt is en Park & Fly Düsseldorf populair is onder reizigers. Gelukkig is het boeken van een parkeerplaats heel eenvoudig via de vergelijkstool op deze website of door op de kalender te klikken hiernaast.

Shuttle service

Er is een gratis shuttle service beschikbaar die u vanaf de parkeerplaats naar de luchthaven van Düsseldorf brengt. De shuttle service rijdt regelmatig, dus u hoeft niet lang te wachten voordat u bij de luchthaven aankomt. Bij terugkomst op de luchthaven kunt u de shuttle service weer nemen om terug te keren naar de parkeerplaats. Door uw auto op de parkeerplaats van Park & Fly Düsseldorf achter te laten, hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek op de luchthaven.

Een parkeerplek bij Park & Fly Düsseldorf boeken

Het online reserveren van uw parkeerplaats is snel en gemakkelijk en u ontvangt direct een bevestiging. U kunt het gehele jaar, op welk moment dan ook, een parkeerplaats reserveren zonder u zorgen te hoeven maken over de beschikbaarheid. Het personeel van Park & Fly Düsseldorf is vriendelijk en behulpzaam en staat klaar om u te helpen met eventuele vragen. Met Park & Fly Düsseldorf bent u verzekerd van een parkeeraanbieder met uitstekende service.

Kenmerken

  • icon-shuttle-typeGratis shuttle service
  • icon-terrein24/7 geopend
  • icon-terreinAfgesloten terrein
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-sleutelSleutel inleveren