Beoordeling

9

iParking

icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst

icon-terrein24/7 geopend

icon-sleutelSleutel inleveren

Over iParking Schiphol

Wil je makkelijk en voordelig parkeren op Schiphol? iParking Schiphol is een betrouwbare en veilige parkeeroplossing voor reizigers die vanaf Schiphol vliegen. Deze parkeerfaciliteit biedt een uitstekende combinatie van gemak, veiligheid en betaalbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Locatie en bereikbaarheid

iParking Schiphol is strategisch gelegen op slechts enkele minuten van de luchthaven Schiphol, waardoor het gemakkelijk en snel bereikbaar is. De parkeerplaats is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en is eenvoudig te bereiken via de nabijgelegen snelwegen A4 en A9. Bovendien zorgt de gratis shuttlebusdienst ervoor dat je snel en comfortabel van en naar de luchthaventerminals wordt vervoerd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van je bagage.

Veiligheid en beveiliging

Bij iParking Schiphol heeft de veiligheid van je voertuig de hoogste prioriteit. De parkeerfaciliteit is uitgerust met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waaronder 24-uurs camerabewaking, omheining rondom het terrein en goed verlichte parkeerplaatsen. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig om toezicht te houden op het terrein en eventuele problemen direct aan te pakken.

Parkeeropties

iParking Schiphol biedt verschillende parkeeropties om aan de uiteenlopende behoeften van reizigers te voldoen. Je kunt kiezen tussen self-parking, waarbij je je auto zelf parkeert en de sleutels bij je houdt, of valet parking, waarbij een ervaren chauffeur je auto voor je parkeert en weer ophaalt bij terugkomst. Beide opties bieden het gemak van snelle en eenvoudige toegang tot de luchthaven Schiphol.

Extra diensten

Naast de uitstekende parkeermogelijkheden biedt iParking Schiphol ook een scala aan aanvullende diensten om je reis nog comfortabeler te maken. Deze extra diensten omvatten onder meer autowassen en interieurreiniging, zodat je bij terugkomst van je reis een schone en goed onderhouden auto aantreft. Deze diensten zijn tegen een meerprijs beschikbaar en kunnen eenvoudig online of telefonisch worden geboekt.

Flexibiliteit en annuleringsbeleid

iParking Schiphol begrijpt dat reisplannen kunnen veranderen en biedt daarom flexibiliteit in hun reserverings- en annuleringsbeleid. Je kunt je reservering kosteloos wijzigen of annuleren tot 24 uur voor de geplande aankomsttijd, wat je gemoedsrust en flexibiliteit biedt in het geval van onvoorziene omstandigheden of wijzigingen in je reisschema.

Klantenservice

De uitstekende klantenservice van iParking Schiphol zorgt ervoor dat je parkeerervaring soepel en aangenaam verloopt. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Of je nu hulp nodig hebt bij het reserveren, vragen hebt over de parkeerfaciliteiten of assistentie nodig hebt bij aankomst of vertrek – het iParking Schiphol-team staat voor je klaar.

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van iParking Schiphol?

Het terrein is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend.

Welke extra diensten biedt iParking Schiphol?

Wanneer je je auto parkeert bij iParking Schiphol kun je gebruik maken van autowassen en interieurreiniging. Deze diensten zijn eenvoudig online of telefonisch te boeken.

Is het terrein van iParking Schiphol beveiligd?

Ja, het parkeerterrein is beveiligd met 24-uurs camerabewaking, een omheining en goed verlichte parkeerplaatsen. Ook is er altijd personeel aanwezig.

Is er een shuttle service aanwezig bij iParking Schiphol?

Ja, er is een gratis shuttlebus die je snel en comfortabel naar de terminal vervoert.

Kenmerken

  • icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst
  • icon-terrein24/7 geopend
  • icon-terreinAfgesloten terrein
  • icon-sleutelSleutel inleveren