Parkeren Schiphol Airport

Aankomstdatum

Wanneer wilt u parkeren

Parkeerplaatsen filteren

SluitenSluiten

Parkeervorm

Soort parkeerplek Chevron down

Sleutels Chevron down

Overige opties Chevron down

Resultaten filteren

Wilt u voordelig uw auto parkeren bij Schiphol? Voordelig langdurig op Schiphol parkeren kunt u eenvoudig online reserveren. Geeft u de voorkeur aan op een voordelige manier lang parkeren, of heeft u liever dat een chauffeur op basis van valet parkeren uw auto op een geschikte parkeerplaats parkeert? U heeft verscheidene mogelijkheden voor het parkeren op Schiphol, waaronder ook overdekt parkeren. Het is dan ook de moeite waard om deze en de bijbehorende verschillende betrouwbare aanbieders op een rijtje te zetten. Op deze manier kunt u optimaal gebruik maken van de online aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. Vergelijk de parkeerplekken op Schiphol en bepaal wat voor u de meest voordeligste optie is. Met behulp van het overzicht alternatieve parkeeraanbieders kunt u relatief goedkoop parkeren op Schiphol. Zo houdt u genoeg tijd over om de juiste vertrekhal te vinden.

Lang parkeren Schiphol Airport

Met name lang parkeren is populair op Schiphol. U kunt hiervoor gebruik maken van de officiële parkeerplaats P3, die u online kunt reserveren als Schiphol Smart Parking. Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse andere aanbieders zoals Quick Parking, die er met de scherpe tarieven voor zorgen dat parkeren bij Schiphol niet duur hoeft te zijn. U kunt parkeren op Schiphol vanaf een paar euro per dag en zo reizen met het openbaar vervoer vermijden.

Valet parking Schiphol Airport

Wilt u bij aankomst op Schiphol het liefst uw auto overlaten aan een chauffeur in de vorm van valet parkeren? Als u de auto niet zelf wilt parkeren kunt u de sleutels van de auto zorgeloos afgeven aan een officiële valet. Bij terugkomst staat de auto dankzij de chauffeur direct weer voor u klaar buiten de aankomsthal zodat u in één keer door naar huis kunt. Zo kunt u ervoor zorgen dat u met een gerust hart op reis gaat. Alhoewel valet parkeren een ideale manier is om langer parkeren op Schiphol makkelijker te maken, is Schiphol valet parking uiteraard wel wat prijziger. Alle zorg wordt namelijk uit handen genomen: van het vinden van een parkeerplek, tot het niet hoeven nemen van de bus naar de juiste vertrekhal. Binnen de prijs zit dan ook de service van de chauffeur, maar ook is deze gedeeltelijk afhankelijk van of u wilt kiezen voor overdekt parkeren. Er is namelijk een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor het overdekt parkeren van auto’s. Reserveer direct valet parking om een overdekte parkeerplaats te verzekeren voor uw auto.

Shuttle parking Schiphol Airport

Hoeft uw auto niet per sé op het vliegveld van Schiphol zelf te staan? Dan kunt u ook kiezen voor shuttle parkeren. In dit geval rijdt u zelf naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder toe. Deze zijn gelegen vlakbij luchthaven Schiphol, bijvoorbeeld in Hoofddorp of in Aalsmeer. De shuttle bus brengt u vervolgens vanaf de locatie van de aanbieder naar de vertrekhal van Schiphol. Zodra u bent geland kunt u de parkeeraanbieder bellen om af te spreken wanneer en waar jullie elkaar kunnen ontmoeten. Vervolgens wordt u door de shuttle service opgehaald op de afgesproken plaats. Uw auto staat veilig dichtbij Schiphol geparkeerd in de tussentijd.

Vooraf een online parkeerplaats reserveren

U kunt zowel in het geval van lang parkeren als valet parking vooraf een parkeerplaats reserveren online. Op deze manier bent u verzekerd van een beschikbare parkeerplaats en hoeft u alleen nog maar naar het adres van de aanbieder te rijden. Maakt u gebruik van een de parkeerplaats van één van de betrouwbare parkeeraanbieders? De meeste terreinen zijn beveiligd aan de hand van constante camera-surveillance en soms ook door de langdurige aanwezigheid van personeel. Hiermee zorgt u ervoor dat u tijdens uw trip of vakantie zonder zorgen op de parkeerplek uw auto parkeert. Reserveer online een parkeerplaats om uzelf tijd en onrust te besparen tijdens uw vliegreis.

Online aanbiedingen voor Schiphol parking

Uiteraard zijn er online aanbiedingen voor het parkeren op Schiphol beschikbaar. Deze zetten wij graag overzichtelijk voor u op een rij. Bent u benieuwd naar de scherpste prijs om in de omgeving van de luchthaven te parkeren, of wilt u parkeren op Schiphol zelf en bent u daarvoor op zoek naar een aanbieding? Vergelijk de verschillende mogelijkheden met elkaar, zodat u uw auto zonder problemen kunt parkeren op de plaats die u wenst. Op die manier betaald u een scherpe prijs voor de parkeerplaats, terwijl u kunt rekenen op een goede beveiliging en een uitstekende service.

FAQ: Parkeren in de buurt van Schiphol Airport

Hoe kan ik het beste lang parkeren op vliegveld Schiphol?

U kunt gebruik maken van een aantal verschillende services om uw auto lang te parkeren op of in de buurt van Schiphol Airport. Het is onder andere mogelijk om gebruik maken van een shuttle parkeren service, zowel als een valet parkeren service om een parkeerplaats voor de auto te reserveren.

Hoe werkt shuttle parkeren bij Schiphol Airport?

Shuttle parkeren bij Schiphol Airport is simpel. U rijdt zelf uw auto naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Vervolgens maakt u gebruik van de shuttlebus om op vliegveld Schiphol terecht te komen. De rit met de shuttle duurt, afhankelijk van de locatie van het parkeerterrein, zo’n tien minuutjes. Alle parkeeraanbieders zijn gelegen vlakbij vliegveld Schiphol. Bij terugkomst wordt u ook weer door de shuttle bus opgehaald op een afgesproken plek. U kunt het telefoonnummer van de parkeeraanbieder vinden in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen na afloop van het maken van de reservering.

Hoe werkt valet parkeren bij Schiphol Airport?

Valet parkeren is misschien wel de meest handige manier van parkeren bij Schiphol. U rijdt simpelweg met uw auto naar de vertrekhal van Schiphol waar een medewerker van het parkeerterrein voor u klaarstaat. Deze persoon zal dan uw auto voor u parkeren op één van de parkeerterreinen rondom Schiphol Airport.

Hoe lang van tevoren moet ik bij de parkeerplek aanwezig zijn?

U moet minstens 3 uur van tevoren aanwezig zijn op vliegveld Schiphol om er zeker van te zijn dat u in staat bent uw vlucht te halen. Dit betekent dat u in het geval van shuttle parkeren minimaal 3 tot 3,5 uur van tevoren aanwezig moet zijn. Maakt u gebruik van valet parkeren bij Schiphol Airport? Dan is het voldoende om 2,5 uur van tevoren aanwezig te zijn. Het is vooral in de zomermaanden noodzakelijk om rekening te houden met de drukte op Schiphol Airport.

Kan ik gebruik maken van een andere auto dan dat ik heb aangegeven bij mijn reservering?

Met een andere auto gebruik maken van dezelfde is mogelijk als u dit tenminste één dag van tevoren hebt aangegeven bij de parkeeraanbieder.

Wat kost parkeren op Schiphol Airport?

Hoeveel het parkeren op vliegveld Schiphol u gaat kosten is afhankelijk van een meervoud van factoren. Dit heeft onder andere te maken met of u van plan bent gebruik te maken van kort parkeren of lang parkeren. Daarnaast maakt het natuurlijk ook uit voor hoeveel dagen u van plan bent een parkeerplaats te reserveren. U kunt gemakkelijk uw mogelijkheden bekijken en vergelijken door in onze zoekmachine in te vullen dat u bij Schiphol wilt parkeren en voor hoeveel dagen.

Zijn de parkeerservices bij Schiphol Airport betrouwbaar?

Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare en ervaren Schiphol Airport parkeerservices. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto of autosleutels en kunt met een gerust hart op reis.