Parkeren Rotterdam Airport

Aankomstdatum

Wanneer wilt u parkeren

Parkeerplaatsen filteren

SluitenSluiten

Parkeervorm

Soort parkeerplek Chevron down

Sleutels Chevron down

Overige opties Chevron down

Resultaten filteren

Bent u op zoek naar voordelige opties om uw auto te parkeren bij Rotterdam The Hague Airport? Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar waarmee u voordelig kunt parkeren op luchthaven Rotterdam. Zo kunt u onder andere kiezen uit lang parkeren, valet parking en shuttle parking. Afhankelijk van hoe lang u weg bent kan het voordeliger zijn een reservering te plaatsen bij een betrouwbare parkeeraanbieder in de buurt van vliegveld Rotterdam. Vergelijk nu gemakkelijk alle mogelijkheden om voordelig te parkeren bij vliegveld Rotterdam om optimaal gebruik te kunnen maken van de beste deals.

Lang parkeren Rotterdam Airport

Wilt u de auto voor een langere tijd op Rotterdam Airport parkeren? Het lang parkeren is met name populair op Rotterdam Airport. Hiermee hoeft u vanaf de auto nog maar 4 tot 7 minuten te lopen naar de terminal. Ook is het mogelijk gebruik te maken van Basic Parking. Voor Basic Parking betaalt u wat minder en moet u iets langer lopen: namelijk in totaal 8 tot 10 minuten. U kunt lang bij Rotterdam airport parkeren voor uzelf voordelig maken door gebruik te maken van één van de betrouwbare parkeeraanbieders in de buurt. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van Quick Parking Rotterdam kunt u in Rotterdam parkeren dichtbij het vliegveld. Hiermee heeft u vanaf een paar euro per dag een parkeerplaats voor uw auto en kunt u reizen met het openbaar vervoer vermijden. Wilt u achteraf de reservering wijzigen? Spreek dit dan tenminste één dag van tevoren af met de parkeeraanbieder.

Valet parking Rotterdam Airport

Geeft u liever bij aankomst op Rotterdam Airport de sleutels uit handen? Dan maakt u dus het liefst gebruik van valet parkeren. Wanneer u gebruik maakt van deze optie brengt u de auto naar Rotterdam Airport waar een chauffeur vervolgens de taak om uw auto te parkeren van u overneemt. De auto wordt veilig geparkeerd op een parkeerterrein in de buurt. Op het moment van terugkomst staat de auto weer voor u klaar buiten de aankomsthal om mee naar huis te gaan. De prijs van valet parking is enerzijds afhankelijk van de parkeeraanbieder en anderzijds van of u de voorkeur geeft om uw auto overdekt te laten staan.

Shuttle parking Rotterdam Airport

Is het voor u niet noodzakelijk dat uw auto op Rotterdam the Hague Airport wordt geparkeerd? Dan kunt u er ook voor kiezen om de auto in de buurt te parkeren. Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan rijd u de auto zelf naar het parkeerterrein van een betrouwbare parkeeraanbieder in de buurt. Vervolgens wordt u door de gratis shuttlebus naar de vertrekhal van luchthaven Rotterdam gebracht. U spreekt van tevoren af wat de datum en tijd van uw terugkomst zal zijn. Op het afgesproken moment wordt u weer opgehaald door de gratis shuttle bus. U kunt zo voor een voordelige prijs in de buurt van de luchthaven parkeren.

Vooraf een online parkeerplaats reserveren

Het is mogelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren online. U bent op deze manier verzekerd van een beschikbare parkeerplaats en hoeft de auto alleen nog naar het terrein van de parkeeraanbieder te brengen. In veel gevallen wordt het van tevoren reserveren van een plaats verplicht gesteld vanuit Rotterdam Airport en de overige parkeeraanbieders. Wilt u gebruik maken van een parkeerplaats van één van de betrouwbare parkeeraanbieders? De meeste parkeeraanbieders hebben gezorgd voor beveiligde parkeerterreinen met behulp van beveiligingscamera’s en langdurige aanwezigheid van personeel. Zorg ervoor dat u op tijd een parkeerplaats reserveert om uzelf tijd en onrust te besparen tijdens uw reis met het vliegtuig. Heeft u een elektrische auto? Neem van tevoren contact op met de desbetreffende parkeeraanbieder om er zeker van te zijn dat er nog parkeerplaatsen met elektrische oplaadpunten beschikbaar zijn.

Online aanbiedingen voor Rotterdam parking

Vanzelfsprekend zijn er online aanbiedingen beschikbaar voor het goedkoop parkeren bij luchthaven Rotterdam. We zetten deze graag overzichtelijk op een rij voor u. Bent u benieuwd naar de beste prijs om in de omgeving van Rotterdam the Hague Airport te parkeren? Of parkeert u liever op het parkeerterrein van Rotterdam Airport zelf en zoekt u naar een aanbieding die hierop aansluit? Vergelijk op Parkeren.com de verschillende opties met elkaar. Zo vind u de beste deals en kunt u rekenen op een uitstekende service en beveiliging.

FAQ Rotterdam Airport

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

De meerderheid van de parkeeraanbieders heeft elektrische oplaadpunten beschikbaar waar uw elektrische auto gebruik van zou kunnen maken.

Waar moet ik parkeren als ik alleen iemand wegbreng of ophaal?

U kunt vlakbij Rotterdam Airport voor minder dan 5 minuten de auto neerzetten op één van de Kiss & Ride stroken. Wanneer u arriveert op het luchthaventerrein wordt het voor u duidelijk aangegeven waar u deze precies kunt vinden.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Bij de meeste parkeeraanbieders kunt u tot 24 uur voor vertrek uw reservering annuleren zonder bijkomende kosten. Controleer alstublieft voor de zekerheid deze informatie op de website van de aanbieder waar u van plan bent gebruik van te maken.

Waar kan ik terecht met mijn vragen of eventuele klachten?

Voor eventuele vragen of klachten met betrekking op het parkeren van uw auto kunt u het beste contact opnemen met de desbetreffende aanbieder waarbij u de parkeerplaats heeft geserveerd.