Parkeren Hamburg Airport

Aankomstdatum

Wanneer wilt u parkeren

Parkeerplaatsen filteren

SluitenSluiten

Parkeervorm

Soort parkeerplek Chevron down

Sleutels Chevron down

Overige opties Chevron down

Resultaten filteren

Wilt u op Hamburg Airport parkeren en daar het liefst niet teveel voor betalen? Indien u eerder op vliegveld Hamburg bent geweest kent u wellicht het parkeerterrein direct voor de vertrek- en aankomsthal. Houd er rekening mee dat het in dit geval gaat om een terrein voor kort parkeren. De officiële parkeerplaats voor lang parkeren bij vliegveld Hamburg is relatief duur; de kosten lopen gemakkelijk op tot een aantal euro per dag. U kunt echter gemakkelijk kosten besparen en gedoe voorkomen met het openbaar vervoer door gebruik te maken van één van het grote aantal parkeerterreinen van parkeerdiensten rondom vliegveld Hamburg, waarbij u toch nabij het vliegveld parkeert.

Diverse aanbieders van parkeerterreinen bij Hamburg Airport

Er zijn diverse aanbieders van parkeerterreinen beschikbaar rondom Hamburg Airport, waardoor u uitstekend dichtbij kunt parkeren. Hierbij parkeert u uw auto veilig op een parkeerplek nabij de grootste regionale luchthaven terwijl u veel minder betaalt dan bij de officiële parkeerterreinen. Hierbij is er keuze uit overdekt parkeren, kort parkeren, lang parkeren en valet service. U betaalt een paar euro per dag voor het parkeren Hamburg Airport, vooral wanneer u de plaats al in een vroeg stadium reserveert. Wilt u lang parkeren bij vliegveld Hamburg Airport waarbij de vertrekhal wat verder van het parkeerterrein ligt? U kunt dan rekenen op een gratis shuttlebus, die u netjes van en naar de luchthaven brengt. Controleer echter nog wel even of deze dienst inbegrepen is wanneer u bezig bent met reserveren. Tijdens uw vakantie hoeft u zich geen zorgen te maken: uw auto staat veilig op de parkeerplaats en bij terugkomst kunt u direct uw route vervolgen. Reserveer direct online!

Shuttle service Hamburg Airport

Wilt u uw auto parkeren bij de luchthaven van Hamburg? Het is zoals uitgelegd mogelijk om gebruik te maken van een shuttle bus wanneer u gaat parkeren op Hamburg Airport. Shuttle parking is één van de meest voordelige manieren om bij Hamburg Airport te parkeren. Meer dan één miljoen passagiers maken dan ook jaarlijks gebruik van shuttle parkeren. U kunt bij verschillende parkeeraanbieders gebruik maken van shuttle parking. Als u voor deze optie kiest om te parkeren bij Hamburg Airport dan rijdt u zelf de auto naar het parkeerterrein van de aanbieder. De verschillende parkeeraanbieders zijn allemaal gelegen in de buurt van Hamburg Airport waardoor shuttle parkeren een uitstekende optie is om snel bij uw vertrekhal te komen. Van tevoren geeft u aan wat uw aankomst datum is zodat de shuttle service ervoor zorgt dat de shuttle bus bij terugkomst al voor u klaar staat. U wordt vervolgens naar het parkeerterrein gebracht waar uw auto veilig geparkeerd staat. Zo kunt u zonder gebruik te maken van het openbaar vervoer toch parkeren bij Hamburg airport tegen voordelige parkeertarieven.

Valet parking Hamburg Airport

Laat u het vinden van een parkeerplaats bij Hamburg Airport het liefst over aan een chauffeur? In dit geval kunt u ervoor kiezen om de autosleutels in de veilige handen af te geven van een betrouwbare valet. De betrouwbare aanbieders van valet parking regelen voor u op een parkeerterrein dichtbij Hamburg Airport een geschikte parkeerplaats. Dit wordt ook wel valet parkeren genoemd. De parkeeraanbieder zorgt dat bij terugkomst uw auto direct weer voor u klaarstaat op Hamburg Airport bij één van de twee terminals. Alhoewel een parkeerplaats reserveren middels valet parking een ideale wijze is om langer parkeren op luchthaven Hamburg gemakkelijker te maken, is dit uiteraard wel wat duurder geprijsd. Valet parking Hamburg blijft echter de makkelijkste manier om te parkeren. U stapt uit bij de vertrekhal, u hoeft geen parkeerplek te zoeken en bij terugkomst staat de valet met uw auto voor u klaar.

Goedkoop online parkeren vliegveld Hamburg airport

Wilt u goedkoop parkeren bij Hamburg Airport? Het is de moeite waard om uw parkeerplaats online te reserveren, het liefst zo lang mogelijk van te voren. Des te eerder u weet dat u er wilt parkeren, des te groter ook de kans dat op uw favoriete parkeerterreinen nabij de vertrekhal een parkeerplek beschikbaar is en u er een scherpe prijs betaalt. Ook kunt u in de meeste gevallen tot 48 uur van tevoren gratis wijzigen. Reserveer uw parking direct online; zo hoeft u zich zowel bij vertrek als aankomst geen zorgen te maken wanneer het gaat over uw auto parkeren bij vliegveld Hamburg.

FAQ Hamburg Airport

Wat is shuttle parkeren?

Shuttle parkeren bij Hamburg Airport is simpel. U rijdt zelf uw auto naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Vervolgens maakt u gebruik van de shuttlebus om op vliegveld Hamburg terecht te komen. De rit met de shuttle duurt meestal slechts enkele minuten. Alle parkeeraanbieders zijn gelegen vlakbij vliegveld Hamburg. Bij terugkomst wordt u ook weer door de shuttle bus opgehaald op een afgesproken plek. U kunt het telefoonnummer van de parkeeraanbieder vinden in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen na afloop van het maken van de reservering.

Wat is valet parkeren?

Valet parkeren is misschien wel de meest handige manier van parkeren bij Hamburg Airport. U rijdt simpelweg met uw auto naar de vertrekhal van Hamburg waar een medewerker van het parkeerterrein voor u klaarstaat. Deze persoon zal dan uw auto voor u parkeren op één van de parkeerterreinen rondom Hamburg Airport.

Hoe weet ik zeker dat mijn reservering is gelukt?

Op het moment dat u een bevestigingsmail in uw e-mail inbox hebt ontvangen weet u zeker dat de reservering gelukt is.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Controleer op de website van de parkeeraanbieder wat de mogelijkheden zijn. Over het algemeen geldt voor de meeste parkeeraanbieders dat u tot 24 uur van tevoren uw reservering kosteloos nog kunt wijzigen.