Beoordeling

10

SchippersStop

icon-sleutelSleutel inleveren

icon-terreinVerhard terrein

icon-beveiligingCamera bewaking

Over SchippersStop

SchippersStop is een parkeeraanbieder in de buurt van Eindhoven Airport die veilige en beveiligde parkeerplaatsen biedt voor zowel lang als kort parkeren. Naast de parkeerfaciliteiten biedt SchippersStop ook extra services aan, zoals het wassen van uw auto en andere aanvullende serviceproducten. Het is een ideale plek om uw auto te parkeren als u op reis gaat en u wilt er zeker van zijn dat uw auto veilig en beveiligd is tijdens uw afwezigheid.

Altijd een plek vrij

Een van de grootste voordelen van SchippersStop is dat er altijd parkeerplaats beschikbaar is, zelfs als u last minute reserveert. Bovendien wordt uw auto 24/7 bewaakt door beveiligers en camera’s op een verhard parkeerterrein met een uitstekende omheining, verlichting en een slagboom. U kunt dus met een gerust hart uw auto hier achterlaten tijdens uw vakantie.

Gratis shuttle service

SchippersStop biedt ook een gratis shuttle service aan om u naar de luchthaven te brengen. De shuttlebus is beschikbaar tijdens de openingsuren en houdt rekening met de vertrektijden van de laatste vlucht. Voordat uw shuttlebus vertrekt, kunt u plaatsnemen in de wachtruimte die hiervoor is toegewezen. De rit naar Eindhoven Airport duurt maximaal 15 tot 30 minuten, en in veel gevallen zelfs maar 15 minuten.

Extra services

Als u ervoor kiest om uw auto bij SchippersStop te parkeren kunt u ook gebruikmaken van extra services, zoals park-fly-wash en aanvullende serviceproducten. Park-fly-wash is een service waarbij uw auto professioneel wordt gewassen terwijl u op reis bent, zodat u bij terugkomst in een schone auto stapt. De aanvullende serviceproducten omvatten onder meer een veiligheidscheck, interieurreiniging, bandenservices en APK-service.

Daarom SchippersStop

Kortom, SchippersStop biedt een uitstekende oplossing voor iedereen die op zoek is naar een veilige en betrouwbare parkeerplaats in de buurt van Eindhoven Airport. Met hun beveiligde parkeerterrein en gratis shuttle service, kunt u met een gerust hart op reis gaan, wetende dat uw auto veilig en beveiligd is. En met de extra services, zoals park-fly-wash en aanvullende serviceproducten, wordt uw auto ook nog eens goed verzorgd tijdens uw afwezigheid.

Een parkeerplek bij SchippersStop boeken

Het boeken van een parkeerplaats bij SchippersStop doet u snel en eenvoudig binnen 5 minuten tijd. U kunt het gehele jaar, op welk moment dan ook, een parkeerplaats reserveren zonder u zorgen te hoeven maken over de beschikbaarheid. Boek nu ook simpel online een parkeerplaats bij SchippersStop om gebruik te maken van een veilige parkeerplek én terug te keren naar een schone auto. Met SchippersStop Eindhoven Airport bent u verzekerd van een parkeeraanbieder met uitstekende service die ervoor zorgt dat uw auto veilig geparkeerd staat en uw auto gewassen is als u terugkomt.

Veelgestelde vragen over SchippersStop

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van SchippersStop?

Het terrein is elke dag geopend van 05.00 tot 00.00.

Hoe werkt parkeren bij SchippersStop?

Wanneer u gaat parkeren bij SchippersStop rijdt u met uw auto naar het parkeerterrein. Hier levert u uw sleutel in, waarna u met de gratis shuttle service wordt afgezet bij de terminal. Wanneer u terugkomt van uw reis wordt u ook weer met de shuttle opgehaald bij de terminal. Eenmaal aangekomen bij het terrein krijgt u uw sleutels weer overhandigd, waarna u met uw auto naar huis kunt of uw reis kunt voortzetten.

Is het terrein van SchippersStop beveiligd?

Ja, het terrein is omheind en 24/7 voorzien van camera surveillance. Ook is er bijna voortdurend personeel aanwezig.

Wordt mijn auto gewassen door SchippersStop?

Het is inderdaad mogelijk om tijdens uw reis uw auto te laten wassen door SchippersStop. Deze optie kunt u aanvinken tijdens het reserveren van een parkeerplaats.

Kenmerken

  • icon-sleutelSleutel inleveren
  • icon-terreinVerhard terrein
  • icon-terreinGeopend van 05:00 - 00:00u
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-faciliteitenWachtruimte
  • icon-shuttle-typeGratis shuttle service