Beoordeling

9

EazzyPark Schiphol

icon-sleutelSleutel inleveren

icon-beveiligingCamera bewaking

icon-terreinAfgesloten terrein

Over EazzyPark Schiphol

EazzyPark Schiphol is een toonaangevende parkeeraanbieder op luchthaven Schiphol Airport. Het bedrijf biedt beveiligde en betaalbare parkeeroplossingen voor reizigers die hun auto willen achterlaten tijdens hun reis. Met meer dan 10 jaar ervaring in de parkeerbranche en een betrouwbare reputatie, biedt EazzyPark Schiphol de perfecte oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar gemak en zekerheid bij het parkeren op Schiphol. Lees verder om meer te weten te komen over de diensten die EazzyPark Schiphol aanbiedt en waarom het een slimme keuze is om voor deze aanbieder te kiezen voor uw parkeerbehoeften op Schiphol.

Met een gerust hart op reis

EazzyPark Schiphol biedt het voordeel van beschikbaarheid van parkeerplaatsen, zelfs als u op het laatste moment reserveert. Het parkeerterrein is voorzien van een hoog beveiligingsniveau met bewakers en camera’s die 24/7 toezicht houden, een verhard oppervlak, een uitstekende omheining, verlichting en een slagboom. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw auto bij EazzyPark Schiphol achterlaten tijdens uw vakantie.

Gratis shuttle service

Bij EazzyPark Schiphol kunt u gebruik maken van de gratis Schiphol Shuttle service die u naar de luchthaven brengt. U kunt uw auto op de dag van vertrek naar een van de twee Schiphol locaties brengen: Eazzypark Schiphol of EazzyPark Rijspark. Na aankomst parkeert u uw auto in één van de speciale parkeervakken voor arriverende auto’s en vervolgens wordt u met de shuttlebus naar uw vertrekhal gebracht.

Hoe werkt parkeren bij Eazzypark Schiphol?

Bij EazzyPark Schiphol kunt u zonder zorgen parkeren. Het bedrijf biedt gratis annuleren en wijzigen tot 24 uur van tevoren, beveiligde parkeerterreinen met 24/7 videobewaking en u hoeft uw autosleutel niet in te leveren. Kiest u hier wel voor, dan wordt er niet met uw auto gereden. Daarnaast is EazzyPark Schiphol 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Bij terugkomst op Schiphol Airport kunt u het retourtelefoonnummer bellen en naar het ophaalpunt in Vertrekhal 3 lopen, waar de shuttlebus van EazzyPark Schiphol u ophaalt en terugbrengt naar uw auto. Tip: sla het retourtelefoonnummer 020-226 8888 alvast op in uw contacten.

Parkeerlocaties Eazzypark Schiphol Airport

Of u nu wilt lang parkeren of kort parkeren; het boeken van een parkeerplaats bij EazzyPark Schiphol via Parkeren.com doet u snel en eenvoudig binnen 5 minuten. U kunt het gehele jaar, op welk moment dan ook, een parkeerplaats reserveren zonder u zorgen te hoeven maken over de beschikbaarheid. EazzyPark Schiphol heeft twee off-airport locaties op Schiphol: EazzyPark Schiphol, dat de dichtstbijzijnde off-airport parking bij Schiphol is en op slechts 5 minuten afstand van de vertrekhallen ligt. Het adres is Kruisweg 415, Rozenburg. Daarnaast is er EazzyPark Rijspark, de best bereikbare off-airport parking vanuit alle richtingen, op slechts 10 minuten afstand van de vertrekhallen. Het adres is Rijnlanderweg 1050, Hoofddorp.

Wat zijn de openingstijden van EazzyPark Schiphol?

Het terrein van EazzyPark Schiphol is 24/7 geopend.

Heeft EazzyPark Schiphol een shuttlebus service?

Ja, EazzyPark Schiphol heeft een gratis shuttlebus service die u naar de luchthaven brengt.

Is het terrein van EazzyPark Schiphol beveiligd?

Ja, het terrein wordt beveiligd met 24/7 videocamerabewaking, een omheining en de aanwezigheid van bewakers.

Wat is het adres van EazzyPark Schiphol?

EazzyPark heeft twee locaties nabij Schiphol: EazzyPark Schiphol, gelegen aan de Kruisweg 415 (Rozenburg) en EazzyPark Rijspark, gelegen aan de Rijnlanderweg 1050 (Hoofddorp).

Kenmerken

  • icon-sleutelSleutel inleveren
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-terreinAfgesloten terrein
  • icon-terreinVerhard terrein
  • icon-faciliteitenWachtruimte