Geen beoordeling

Hive Park Düsseldorf Covered

icon-sleutelSleutel behoud

icon-shuttle-typeBeperkte gratis shuttledienst

icon-beveiliging24/7 bewaakt

Hoe werkt het parkeren?

Rij op de dag van je vlucht naar de parkeerplaats van Hive Park Düsseldorf Covered. Een medewerker staat klaar om je auto te inspecteren en te fotograferen, zodat er later geen misverstanden ontstaan. Parkeer je auto en stap in de shuttlebus die je binnen 20 minuten naar de luchthaven brengt. Ga je liever voor de luxe van een valetservice? Rijd dan direct naar Vertrekhal B/C en een medewerker neemt je auto over na een korte inspectie. Zo kun je meteen door naar de incheckbalies.

Zorgeloos op reis

Bij Hive Park begrijpen zedat je zorgeloos op reis wilt gaan. Daarom is het parkeerterrein 24/7 bewaakt, compleet met camera’s en regelmatige controles door ons personeel. Of je nu kiest voor de shuttle- of valetservice, je kunt je reis beginnen en eindigen zonder je zorgen te maken over de veiligheid van je auto.

Boek je parkeerplek bij Hive Park Düsseldorf Covered in een handomdraai

Het reserveren van een parkeerplek bij Hive Park is een fluitje van een cent en kost je slechts 5 minuten. Of je nu midden in de zomer of hartje winter reist, je kunt altijd een parkeerplek reserveren zonder je druk te maken over de beschikbaarheid. Reserveer nu eenvoudig online via Parkeren.com je plek bij Hive Park en geniet van zowel een veilige als een schone auto bij terugkomst. Met Hive Park Düsseldorf Covered kies je voor een parkeeraanbieder die niet alleen zorgt voor de veiligheid van je auto, maar ook voor extra diensten zoals een gratis kinderzitje of een oplaadstation voor je elektrische auto. Zo kom je altijd zorgeloos terug van je reis.

 

Is er beveiliging op Hive Park Dusseldorf Covered?

Het parkeerterrein is 24/7 bewaakt door het personeel van Hive Park Dusseldorf. Ook zijn er camera's aanwezig. zodat je zeker weet dat je auto echt veilig is.

Kan ik mijn auto laten wassen bij Hive Park Dusseldorf?

Ja, het is mogelijk om je auto tegen een meerprijs te laten wassen. Zo heb je een schone auto bij terugkomst.

Wat zijn de openingstijden van Hive Park Dusseldorf Covered?

Aangezien er altijd iemand aanwezig is kan je op ieder moment je auto op halen. Zorg dat je ongeveer 30 minuten van te voren belt, zodat iemand je op het vliegveld kan ophalen. Dit kan 's ochtends of midden in de nacht zijn.

Kenmerken

  • icon-sleutelSleutel behoud
  • icon-shuttle-typeBeperkte gratis shuttledienst
  • icon-beveiliging24/7 bewaakt
  • icon-terreinOverdekt