Geen beoordeling

SpeedParking Rotterdam

icon-sleutelSleutel behoud

icon-shuttle-typeGratis shuttle service

icon-terrein24/7 geopend

Over SpeedParking Rotterdam

SpeedParking Rotterdam is een betrouwbare, veilige en betaalbare parkeerservice vlakbij Rotterdam Airport. Met een strategische locatie op slechts 5 minuten rijden van het vliegveld biedt het een makkelijke en snelle verbinding voor reizigers. Het parkeerterrein is 24/7 geopend en toegankelijk voor alle personenvoertuigen. Met de frequente shuttlebus service heeft u nooit lange wachttijden en wordt u altijd comfortabel voor de ingang van het vliegveld afgezet. Bij SpeedParking Rotterdam kunt u zorgeloos op reis, wetende dat uw auto in goede handen is.

Valet parking

Bij SpeedParking Rotterdam kunt u gebruik maken van de handige valet parking service. U parkeert zelf uw auto op de toegewezen plek en indien gewenst kan een medewerker u assisteren met parkeren of het in- en uitladen van uw bagage. Er is geen maximale doorrijhoogte, dus ook hogere voertuigen kunnen zonder probleem worden geparkeerd. Bovendien houdt u uw autosleutels zelf bij u. Na het parkeren van uw auto wordt u met de shuttlebus naar de vertrekhal van het vliegveld gebracht. Deze bus staat voor u klaar bij de ingang van de parkeerplaats en rijdt regelmatig, zodat u nooit lang hoeft te wachten.

24/7 beveiligd terrein

Bij SpeedParking Rotterdam is de veiligheid van uw auto van de allerhoogste prioriteit. Het parkeerterrein is beveiligd en afgesloten en staat continu onder toezicht van onze medewerkers. Bovendien is er 24/7 beveiliging en camerabewaking op het terrein. Het parkeren vindt plaats onder begeleiding van een medewerker, zodat eventuele schade direct kan worden gemeld en aangepakt. Hierdoor kunt u zorgeloos op reis gaan, wetende dat uw auto in veilige handen is.

Boek nu uw parkeerplek

Wilt u een parkeerplek boeken bij SpeedParking Rotterdam? Maak het uzelf gemakkelijk en boek deze via Parkeren.com. U kunt tot 6 uur voor aankomst reserveren en zodra u aankomt staat er een vriendelijke en behulpzame medewerker klaar om u te begeleiden naar uw parkeerplek.

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein?

Het parkeerterrein van SpeedParking Rotterdam is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Is het terrein beveiligd?

Ja, het terrein van SpeedParking Rotterdam is beveiligd en beschikt over 24/7 camerabewaking.

Wat zijn de kosten bij SpeedParking Rotterdam?

SpeedParking Rotterdam staat bekend als voordelige parkeerservice. Wanneer u de precieze kosten wilt weten voor de periode wanneer u op reis gaat kunt u gebruik maken van de boekingstool op deze pagina.

Wat is het adres van SpeedParking Rotterdam?

Het adres van SpeedParking Rotterdam is Overschiese Kleiweg 595, 3045 LJ, Rotterdam. Het terrein is eenvoudig te bereiken en ligt op slechts 2 minuten van de snelweg.

Kenmerken

  • icon-sleutelSleutel behoud
  • icon-shuttle-typeGratis shuttle service
  • icon-terrein24/7 geopend
  • icon-terreinNiet overdekt
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-terreinAfgesloten terrein
  • icon-faciliteitenWachtruimte