Geen beoordeling

SaS Parking Hamburg

icon-shuttle-typeGratis shuttle service

icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u

icon-sleutelSleutel inleveren

Over SaS Parking Hamburg

SaS Parking Hamburg is dé ideale parkeeroplossing voor reizigers die hun auto veilig en voordelig willen parkeren bij Hamburg Airport. Met een uitstekende ligging op slechts enkele minuten van de luchthaven, biedt SaS Parking Hamburg een breed scala aan parkeermogelijkheden, waaronder kort parkeren, lang parkeren, shuttle service en valet parking. Het parkeerterrein is 24/7 geopend en beveiligd, zodat je met een gerust hart op reis kunt gaan. Boek nu je parkeerplek bij SaS Parking Hamburg en geniet van een zorgeloze reiservaring.

Parkeermogelijkheden voor elke reiziger

Bij SaS Parking Hamburg is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een parkeerplek voor een korte zakenreis of een langere vakantie, SaS Parking Hamburg heeft een passende oplossing. Beide parkeeropties bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een betrouwbare parkeerervaring.

Veiligheid en gemoedsrust

Veiligheid staat bij SaS Parking Hamburg hoog in het vaandel. Het parkeerterrein is 24/7 beveiligd met cameratoezicht en regelmatige patrouilles door het personeel. Zo kun je er zeker van zijn dat je auto in goede handen is tijdens je afwezigheid. Bovendien is het terrein goed verlicht en overzichtelijk, waardoor je altijd met een gerust gevoel naar je auto kunt lopen.

Extra diensten voor optimaal gemak

Naast de standaard parkeermogelijkheden biedt SaS Parking Hamburg ook extra diensten aan om je reis nog aangenamer te maken. Zo kun je gebruikmaken van de gratis shuttle service die je in slechts enkele minuten naar de luchthaven brengt en je bij terugkomst weer ophaalt. Zo bespaar je tijd en geniet je van een zorgeloze parkeerervaring.

Boek nu je parkeerplek

Wacht niet langer en boek nu je parkeerplek bij SaS Parking Hamburg via Parkeren.com. Zo ben je verzekerd van een voordelige, veilige en betrouwbare parkeerplek bij Hamburg Airport. Begin je reis zonder zorgen en maak gebruik van de uitstekende service van SaS Parking Hamburg.

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van SaS Parking Hamburg?

SaS Parking Hamburg is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, zodat u op elk moment van de dag of nacht gebruik kunt maken van de parkeerdiensten.

Is het terrein van SaS Parking Hamburg beveiligd?

Ja, het terrein van SaS Parking Hamburg is beveiligd. Ze hebben diverse beveiligingsmaatregelen, zoals CCTV-camera's, omheining en 24-uurs bewaking om ervoor te zorgen dat uw auto veilig en beschermd blijft tijdens uw verblijf.

Wat zijn de kosten bij SaS Parking Hamburg?

De kosten bij SaS Parking Hamburg variëren afhankelijk van de duur van uw verblijf en de gekozen parkeeropties. Voor actuele tarieven kunt u gebruik maken van de bookings-tool op deze pagina.

Wat is het adres van SaS Parking Hamburg?

Het adres van SaS Parking Hamburg is Gutenbergring 49, 22848 Norderstedt.

Kenmerken

  • icon-shuttle-typeGratis shuttle service
  • icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u
  • icon-sleutelSleutel inleveren
  • icon-terreinNiet overdekt
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-terreinAfgesloten terrein
  • icon-terreinVerhard terrein