Geen beoordeling

ProPark

icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst

icon-sleutelSleutel behoud

icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u

Over ProPark

Bij ProPark ben je aan het juiste adres voor veilig en betrouwbaar parkeren. Vlieg je vanuit Charleroi Airport? Dan is deze parkeerterrein op 10 minuten afstand van het vliegveld de perfecte keuze. Met een ruim en verhard buitenterrein, biedt ProPark een overvloed aan parkeerruimte. Je hebt de vrijheid om je auto zelf te parkeren en de gemoedsrust om je autosleutels mee te nemen op reis. Er is geen limiet aan de doorrijhoogte, waardoor voertuigen van verschillende groottes kunnen worden ondergebracht.

Shuttle Parkeren

Shuttle parkeren bij ProPark is eenvoudig en handig. Nadat je op voorhand het parkeerterrein hebt gebeld om te melden dat je onderweg bent, rijd je naar het parkeerterrein in Charleroi. Van daaruit brengt een shuttlebus je in ongeveer 10 minuten naar het vliegveld. De bus heeft plaats voor 8 passagiers en rijdt om de 10 minuten. Bij terugkomst op het vliegveld kun je na het ophalen van je bagage contact opnemen met de parkeerservice, die ervoor zorgt dat er een shuttlebus voor je klaarstaat. Houd er rekening mee dat er een toeslag van €5 in rekening wordt gebracht op de parkeerplaats voor groepen van meer dan 4 personen.

Veiligheid Voorop

ProPark neemt de veiligheid van je voertuig zeer serieus. Het omheinde terrein is uitgerust met beveiligingscamera’s en er is 24/7een bewaker aanwezig, waardoor je er zeker van kunt zijn dat onbevoegden niet in de buurt van je auto komen. Door je autosleutels mee te nemen op reis, hoef je je ook geen zorgen te maken dat er onnodig met je auto wordt gereden.

Extra Voorzieningen

ProPark gaat verder dan alleen parkeren. Het parkeerterrein beschikt over een receptie waar je je kunt melden en wachten op de shuttlebus. Daarnaast zijn er toiletten aanwezig voor je comfort. Extra diensten omvatten ook de mogelijkheid om je auto te laten wassen, zodat je bij terugkomst wordt begroet door een schone auto. Daarnaast biedt ProPark kinderzitjes aan, die je kunt toevoegen aan je reservering. Verder biedt ProPark speciale parkeerplekken aan bij de ingang van het terrein voor mensen met een beperking. Hoewel deze plaatsen niet apart kunnen worden gereserveerd, kun je dit telefonisch melden op de dag van aankomst. Hoewel er geen speciale shuttlebus voor rolstoelen is, zijn er mogelijkheden dat je rolstoel in de shuttlebus past. De medewerkers van ProPark doen hun uiterste best om je reis zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Kijk snel of er een parkeerplaats beschikbaar is en begin je vakantie zorgeloos via Parkeren.com.

Wat zijn de openingstijden van ProPark?

Het terrein van ProPark is geopend van 04:00 tot 0:00

Heeft ProPark een shuttlebus service?

Ja, ProPark heeft een gratis shuttlebus service die u naar de luchthaven brengt. Let er wel op dat u extra betaalt voor groepen groter dan 4 personen.

Is het terrein van ProPark beveiligd?

Ja, het terrein wordt beveiligd met 24/7 videocamerabewaking, een omheining en de aanwezigheid van bewakers.

Wat is het adres van ProPark?

Het adres van ProPark is Propark Avenue de l espérance 30, 6220 Fleurus. Vermeld hier altijd de postcode bij, omdat je anders misschien naar de verkeerde kant van het spoor wordt gestuurd.

Kenmerken

  • icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst
  • icon-sleutelSleutel behoud
  • icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u
  • icon-extra-eigenschappenBelasting vanaf de luchthaven
  • icon-beveiliging24/7 bewaakt
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-faciliteitenWachtruimte
  • icon-terreinVerhard terrein
  • icon-terreinNiet overdekt