Geen beoordeling

PMS Parking

icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst

icon-shuttle-typeBeperkte gratis shuttledienst

icon-sleutelSleutel behoud

Over PMS Parking

PMS Parking is een betrouwbare en veilige parkeerdienst bij Hamburg Airport. Ze bieden zowel overdekte parkeerplaatsen in hun eigen garage als buitenparkeerplaatsen en parkeerplaatsen op het bovenste parkeerdek in de buitenlucht. Met flexibele parkeeropties zoals kort parkeren, lang parkeren en valet parkeren, is PMS Parking de ideale keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een zorgeloze parkeerervaring bij de luchthaven van Hamburg.

Kort en lang parkeren bij PMS Parking

Of je nu voor een korte zakenreis of een langere vakantie op reis bent, PMS Parking biedt zowel kort- als lang parkeren aan. Kort parkeren is ideaal voor reizigers die slechts enkele dagen weg zijn, terwijl lang parkeren een uitstekende keuze is voor diegenen die langere tijd van huis zijn. PMS Parking zorgt ervoor dat je voertuig veilig en beschermd blijft, ongeacht de duur van je verblijf.

Valet parking voor extra gemak

Voor een ultieme, stressvrije parkeerervaring biedt PMS Parking valet parking aan. Je rijdt simpelweg naar de luchthaven, waar een professionele chauffeur je auto overneemt en deze veilig voor je parkeert. Bij terugkomst zal je auto voor je klaarstaan, zodat je direct naar huis kunt rijden. Valet parking is een uitstekende optie voor reizigers die waarde hechten aan gemak en tijdsbesparing.

Beveiliging bij PMS Parking

Veiligheid is een topprioriteit bij PMS Parking. Het parkeerterrein is uitgerust met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals videobewaking en goed verlichte parkeerplaatsen. Daarnaast is er 24/7 personeel aanwezig om de veiligheid van je voertuig te garanderen en eventuele vragen te beantwoorden.

Reserveer je parkeerplaats bij PMS Parking

Boek nu je parkeerplaats bij PMS Parking via Parkeren.com en geniet van een zorgeloze reiservaring. Met de uitstekende parkeeropties en beveiliging die PMS Parking biedt, kun je met een gerust hart op reis gaan.

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van PMS Parking?

Het terrein van PMS Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Is het terrein van PMS Parking beveiligd?

Ja, het parkeerterrein is beveiligd met camerabewaking, slagbomen en goed verlichte parkeerplaatsen.

Wat zijn de kosten bij PMS Parking?

De kosten variëren afhankelijk van de parkeeroptie die je kiest en de duur van het parkeren. Maak gebruik van onze handige boekingstool om direct de prijs te kunnen zien.

Wat is het adres van PMS Parking Hamburg?

Het parkeeradres van PMS Parking is Langenhorner Chaussee 92, 22415 Hamburg.

Kenmerken

  • icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst
  • icon-shuttle-typeBeperkte gratis shuttledienst
  • icon-sleutelSleutel behoud
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-terreinAfgesloten terrein
  • icon-beveiliging24/7 bewaakt
  • icon-terreinOverdekt