Geen beoordeling

Parking4Holiday.de

icon-shuttle-typeBeperkte gratis shuttledienst

icon-sleutelSleutel behoud

icon-terrein24/7 geopend

Over Parking4Holiday.de

Parking4Holiday.de is een parkeeraanbieder gelegen op zes kilometer van Hamburg Airport. Met een focus op gemak, veiligheid en budget biedt Parking4Holiday.de 24/7 parkeerdiensten in hun niet-overdekte, maar veilige parkeerterrein. Na het parkeren van je auto kun je in de shuttlebus stappen, waarna je na een rit van ongeveer 12 minuten aankomt bij de vertrekhal van Hamburg Airport.

Hoe werkt parkeren bij Parking4Holiday.de?

Je rijdt op de dag van vertrek rechtstreeks naar de parkeerplaats, gelegen aan de Gründgensstraße 32 in Hamburg. Na het melden bij het personeel word je met een shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. De transfer naar de luchthaven – en terug – is gratis voor maximaal vier personen. Vanaf de vijfde passagier wordt een toeslag van € 18 ter plaatse in rekening gebracht. Het is belangrijk om van tevoren te boeken en de gewenste aankomst- en vertrektijd aan te geven om het proces soepel te laten verlopen. De transfer duurt ongeveer 12 minuten.

Afgesloten en 24/7 bewaakt

Parking4Holiday.de hecht grote waarde aan de veiligheid van je voertuig. Het parkeerterrein is niet overdekt, maar wel afgesloten en 24/7 bewaakt. Dankzij schermen, schijnwerpers en videobewaking is de parkeerplaats bijzonder veilig. Bovendien worden er regelmatige controles uitgevoerd door het personeel van de parkeergarage, wat het een zeer veilige parkeerplaats maakt.

Boek je parkeerplek via Parkeren.com

Boek nu je parkeerplek bij Parking4Holiday.de via Parkeren.com! Je ontvangt een boekingsbevestiging per e-mail die je meeneemt naar de parkeerplaats. Daarnaast is er een gratis verlenging van de parkeerduur met maximaal 12 uur mogelijk en kun je tot 24 uur voor aanvang van de dag van aankomst gratis annuleren.

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van Parking4Holiday.de?

Het parkeerterrein van Parking4Holiday.de is 24/7 geopend.

Is het terrein van Parking4Holiday.de beveiligd?

Ja, het parkeerterrein van Parking4Holiday.de is afgesloten, 24/7 bewaakt en uitgerust met videobewaking, schermen en schijnwerpers voor extra veiligheid.

Wat zijn de kosten bij Parking4Holiday.de?

De exacte kosten bij Parking4Holiday.de kunnen variëren. Het wordt aanbevolen om van tevoren te boeken en de tarieven te controleren op de website van Parkeren.com. Houd er rekening mee dat er een toeslag van € 18 in rekening wordt gebracht voor elke extra passagier boven de vier bij de shuttleservice.

Wat is het adres van Parking4Holiday.de?

Parking4Holiday.de is gelegen aan de Gründgensstraße 32 in Hamburg, ongeveer zes kilometer verwijderd van Hamburg Airport.

Kenmerken

  • icon-shuttle-typeBeperkte gratis shuttledienst
  • icon-sleutelSleutel behoud
  • icon-terrein24/7 geopend
  • icon-terreinAfgesloten terrein
  • icon-terreinNiet overdekt
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-beveiliging24/7 bewaakt