Geen beoordeling

Parkflug24

icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst

icon-sleutelSleutel behoud

icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u

Over Parkflug24

Parkflug24 is een betrouwbare en voordelige parkeeraanbieder die zich richt op het aanbieden van parkeerplaatsen nabij Bremen Airport. Met een uitstekende reputatie, een breed scala aan diensten en aantrekkelijke prijzen is Parkflug24 een uitstekende keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een veilige en stressvrije parkeerervaring.

Voordelen van Parkflug24

Als klant van Parkflug24 profiteer je van diverse voordelen. Zo biedt Parkflug24 scherpe tarieven, een uitstekende klantenservice en een eenvoudig boekingsproces. Bovendien is het bedrijf voortdurend bezig met het verbeteren van haar diensten om aan de behoeften van haar klanten te voldoen.

De shuttledienst van Parkflug24

Parkflug24 biedt een gratis shuttleservice aan, waardoor je snel en gemakkelijk van de parkeerplaats naar de luchthaven wordt gebracht en vice versa. De comfortabele shuttlebussen rijden regelmatig, waardoor je nooit lang hoeft te wachten en je kunt rekenen op een tijdige aankomst bij de luchthaven.

Beveiliging op het parkeerterrein van Parkflug24

Veiligheid staat bij Parkflug24 hoog in het vaandel. Het parkeerterrein is uitgerust met beveiligingscamera’s, een omheining en verlichting. Bovendien is er 24/7 bewaking aanwezig op het terrein, zodat je met een gerust hart jouw auto kunt achterlaten tijdens je reis.

Hoe werkt parkeren bij Parkflug24?

Parkeren bij Parkflug24 is eenvoudig en stressvrij. Nadat je online een reservering hebt gemaakt, rijd je op de dag van vertrek naar het parkeerterrein van Parkflug24. Daar word je opgewacht door een medewerker die je helpt met eventuele bagage en je naar de shuttlebus begeleidt. Na een korte rit arriveer je bij de luchthaven, waar je zonder zorgen kunt inchecken voor je vlucht. Bij terugkomst neem je contact op met Parkflug24, waarna de shuttlebus je weer ophaalt en je terugbrengt naar het parkeerterrein. Zo eenvoudig is het!

Boek nu je parkeerplaats op Parkeren.com

Wacht niet langer en boek je parkeerplaats bij Parkflug24 via Parkeren.com. Vergelijk de beste parkeeraanbieders en profiteer van de scherpe tarieven en uitstekende service van Parkflug24. Reserveer vandaag nog je parkeerplaats en geniet van een zorgeloze reis!

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van Parkflug24?

Het parkeerterrein van Parkflug24 is geopend van 04:00 tot 00:00.

Is het terrein van Parkflug24 beveiligd?

Ja, het terrein van Parkflug24 is beveiligd. Veiligheid is een hoge prioriteit voor Parkflug24. Het parkeerterrein is uitgerust met beveiligingscamera's, een omheining en verlichting. Daarnaast is er 24/7 bewaking aanwezig op het terrein, zodat je jouw auto met een gerust hart kunt achterlaten tijdens je reis.

Is er bij Parkflug24 altijd een parkeerplek beschikbaar?

Bij Parkflug24 is het aantal parkeerplaatsen beperkt en afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van reserveren. Om zeker te zijn van een parkeerplek, is het aan te raden om vooraf online een reservering te maken. Door vooraf te reserveren, verzeker je jezelf van een parkeerplek op de gewenste datum en tijd, en voorkom je teleurstelling bij aankomst op het parkeerterrein.

Wat is het adres van Parkflug24?

Het adres van Parkflug24 is Industriestraße 6, 28199 Bremen, Duitsland.

Kenmerken

  • icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst
  • icon-sleutelSleutel behoud
  • icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u
  • icon-faciliteitenWachtruimte
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-shuttle-typeBeperkte gratis shuttledienst
  • icon-terreinAfgesloten terrein
  • icon-terreinVerhard terrein