Geen beoordeling

Park4Fly-Hamburg Valet Covered

icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst

icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u

icon-sleutelSleutel inleveren

Over Park4Fly-Hamburg Valet Covered

Op zoek naar een zorgeloze parkeerervaring nabij Hamburg Airport? Park4Fly-Hamburg Valet Covered biedt je een veilige en betrouwbare parkeerplaats in combinatie met een valetservice, waardoor je zonder stress aan je reis kunt beginnen. Ontdek waarom Park4Fly-Hamburg Valet Covered de ideale keuze is voor je volgende reis en boek nu je parkeerplek via Parkeren.com.

Hoe werkt valet parkeren bij Park4Fly Hamburg Valet Covered?

Valet parkeren bij Park4Fly Hamburg Valet Covered is een eenvoudig en snel proces. Je rijdt rechtstreeks naar de luchthaven en neemt ongeveer 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met de parking. Bij aankomst wacht een chauffeur op je. De chauffeur inspecteert je auto met behulp van een innameformulier en parkeert je auto vervolgens op het beveiligde parkeerterrein. Je kunt meteen door naar de vertrekhal en aan je reis beginnen.

Bij terugkomst neem je, net als bij aankomst, weer telefonisch contact op met Park4Fly Hamburg Airport. Zij brengen je auto terug naar de luchthaven, zodat je direct bij de terminal kunt instappen en je reis voortzetten. Op je reserveringsbevestiging vind je een uitgebreide beschrijving en alle benodigde contactgegevens, zodat je precies weet wat je te wachten staat op de dag van vertrek en terugkomst.

Beveiliging bij Park4Fly-Hamburg Valet Covered

Veiligheid staat bij Park4Fly-Hamburg Valet Covered voorop. Het parkeerterrein is voorzien van camera’s en afgesloten met een omheining en slagboom. Bovendien is het terrein netjes geasfalteerd en verlicht, wat een extra gevoel van veiligheid geeft tijdens de nachtelijke uren. De parkeerplaats en aanvullende parkeerservices zijn geopend en beschikbaar van 03:00 tot 00:00. Houd hier rekening mee als je een nachtvlucht hebt. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor overdekt parkeren. Let op dat je de juiste optie selecteert voordat je reserveert.

Boek nu je parkeerplek bij Park4Fly-Hamburg Valet Covered

Ervaar zelf het gemak en de betrouwbaarheid van valet parkeren bij Park4Fly-Hamburg Valet Covered. Boek nu je parkeerplek via Parkeren.com en begin je reis zonder zorgen. Geniet van een vlotte parkeerervaring en focus op het belangrijkste: je reis.

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van Park4Fly-Hamburg Valet Covered?

De parkeerplaats en aanvullende parkeerservices zijn geopend en beschikbaar van 03:00 tot 00:00, van maandag tot en met zondag.

Is het terrein van Park4Fly-Hamburg Valet Covered overdekt?

Ja, tegen een meerprijs kun je kiezen voor overdekt parkeren. Let op dat je de juiste optie selecteert voordat je reserveert.

Wat zijn de kosten bij Park4Fly-Hamburg Valet Covered?

De kosten variëren afhankelijk van de duur van je verblijf en of je kiest voor overdekt parkeren. Raadpleeg Parkeren.com voor de meest actuele tarieven en beschikbaarheid.

Wat is het adres van Park4Fly-Hamburg Valet Covered?

Het adres van Park4Fly-Hamburg Valet Covered is Flughafenstraße 1-3, 22335 Hamburg. Let op: voor de valet service dien je naar de vertrekhal te rijden, niet naar het parkeerterrein. Neem voor de exacte afgifte-locatie bij de vetrekhal 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op. De valet is te herkennen aan zijn of haar bedrijfskleding.

Kenmerken

  • icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst
  • icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u
  • icon-terreinOverdekt
  • icon-sleutelSleutel inleveren
  • icon-beveiliging24/7 bewaakt
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-terreinVerhard terrein