Geen beoordeling

Park4Fly-Hamburg Valet

icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst

icon-terreinNiet overdekt

icon-sleutelSleutel inleveren

Hoe parkeer je je auto bij Park4fly-Hamburg Valet?

Op de dag van je vlucht rij je simpelweg naar Hamburg Airport, waar een chaffeur op je staat te wachten. Deze neemt vervolgens je sleutels over en rijdt naar het Park4fly-Hamburg parkeerterrein. Je hebt er dus geen omkijken meer naar en kan gelijk het vliegveld in om op vakantie te gaan. Wanneer je weer terug komt bel je terwijl je je bagage ophaalt naar het nummer dat je op de bevestigingsmail vindt. Wanneer je het vliegveld uit loopt staat je auto daar weer op je te wachten. Makkelijker parkeren is bijna niet mogelijk!

Zorgeloos op vakantie

Park4FLY vind het belangrijk dat je op vakantie moet kunnen zonder je zorgen te maken over de veiligheid van je auto. Daarom wordt het parkeerterrein 24/7 bewaakt, met onder andere camera’s en een hek. Daarnaast controleert het personeel bij aankomst én tijdens de parkeerduur de auto’s regelmatig. Zo voorkom je onnodige verrassingen aan het einde.

Boek je parkeerplek nu

Ben je van plan om (binnenkort) op vakantie te gaan via Hamburg Airport? Wacht dan niet langer en boek nu via Parkeren.com alvast je parkeerplek bij Park4fly-Hamburg Valet. Dan ben je verzekerd van een fijne parkeerplek, een gratis shuttlebus op 9 minuten van Hamburg Airport en 24/7 bewaking voor je auto.

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van Park4Fly-Hamburg Valet?

De openingstijden zijn van 03:00 tot 23:59, 7 dagen in de week. Hou hier dus rekening mee als je een nachtvlucht hebt.

Is het terrein van Park4fly-Hamburg Valet beveilig?

Ja, het parkeerterrein van Park4fly-Hamburg Valet is 24/7 beveiligd. Daarnaast zijn er camera’s voor videobeveiliging en biedt een hek om het terrein extra bescherming aan je voertuig.

Wat zijn de kosten bij Park4fly-Hamburg Valet?

De kosten voor parkeren kunnen variëren op basis van datum, duur van verblijf en de gekozen parkeeropties. Via de handige bookings-tool op deze pagina krijg je de meest actuele prijzen.

Wat is het adres van Park4fly-Hamburg Valet?

Park4Fly-Hamburg Valet is gelegen aan de Rugenbarg 57, 22848 Norderstedt. Let erop dat je voor de valet service naar het vliegveld moet rijden, niet naar het vliegveld. Je herkent de valet op het vliegveld aan zijn of haar werkkleding.

Kenmerken

  • icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst
  • icon-terreinNiet overdekt
  • icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u
  • icon-sleutelSleutel inleveren
  • icon-beveiliging24/7 bewaakt
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-terreinVerhard terrein