Geen beoordeling

Park4Fly-Hamburg Shuttle Covered

icon-terreinOverdekt

icon-shuttle-typeGratis shuttle service

Kies voor Park4Fly-Hamburg Shuttle

Ontdek het gemak en de betrouwbaarheid van de Park4Fly-Hamburg Shuttle. Deze parkeerplaats is  perfect voor wanneer je vakantie begint op Hamburg Airport. Vanaf de parkeerplaats maak je gebruik van een shuttleservice, zodat je onbezorgd aan je vakantie kan beginnen. Hier lees je meer over wat shuttle parkeren is. Als je direct naar het vliegveld wilt rijden om je auto daar af te geven, kan je gebruik maken van de valet dienst die Park4Fly aanbiedt.

Hoe werkt de shuttle service van Park4Fly-Hamburg?

Wanneer je een parkeerplaats reserveert via Parkeren.com kan je ook gelijk de shuttlebus reserveren voor de dag van vertrek. Zo weet je zeker dat je op de dag van je vlucht vervoer hebt naar het vliegveld. Wij raden aan om ruim op tijd op het parkeerplaats aan te komen. Er worden namelijk van te voren foto’s gemaakt van de auto, zodat er geen misverstanden zijn bij terugkomst. Na het afgeven van de sleutels wordt je met de comfortabele shuttlebus naar Hamburg Airport gebracht. De reistijd duurt ongeveer 6 minuten.

Bij terugkomst moet je 30 minuten voordat je opgehaald wilt worden bellen, zodat de shuttlebus de kans heeft om op tijd te komen. De openingstijden zijn tussen 03:00-00:00, dus houd hier rekening mee tijdens nachtvluchten.

Beveiliging bij Park4fly-Hamburg

Veiligheid staat bij Park4Fly-Hamburg voorop. Het parkeerterrein is voorzien van camera’s en afgesloten met een omheining en slagboom. Bovendien is het terrein netjes geasfalteerd en verlicht, wat een extra gevoel van veiligheid geeft tijdens de nachtelijke uren. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor de comfort van overdekt parkeren. Let op dat je de juiste optie selecteert voordat je reserveert.

Boek je parkeerplek bij Park4Fly-Hamburg

Ervaar zelf het gemak en de betrouwbaarheid van valet parkeren bij Park4Fly-Hamburg. Boek nu je parkeerplek via Parkeren.com en begin je reis zonder zorgen. Geniet van een vlotte parkeerervaring en focus op een goed begin van je vakantie.

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van Park4Fly-Hamburg shuttle Covered?

De parkeerplaats en aanvullende parkeerservices van Park4Fly zijn geopend en beschikbaar van 03:00 tot 00:00, van maandag tot en met zondag.

Hoe lang duurt het met de shuttle van Park4Fly-Hamburg om naar Hamburg Airport te gaan?

Het duurt ongeveer 6 minuten vanaf het parkeerterrein van Park4Fly-Hamburg naar Hamburg Airport.

Is het terrein van Park4Fly-Hamburg Shuttle Covered overdekt?

Ja, tegen een meerprijs kun je kiezen voor overdekt parkeren. Let op dat je de juiste optie selecteert voordat je reserveert.

Wat is het adres van Park4Fly-Hamburg Shuttle Covered?

Het adres van Park4Fly-Hamburg is Flughafenstraße 1-3, 22335 Hamburg.

Kenmerken

  • icon-terreinOverdekt
  • icon-shuttle-typeGratis shuttle service