Beoordeling

9.5

P24 Park & Fly

icon-sleutelSleutel behoud

icon-beveiligingToegangscode

icon-terrein24/7 geopend

Wilt u gebruik maken van een parkeerplaats bij Park & Fly? U heeft de keuze uit een aantal verschillende terreinen, waardoor u zelf bepaalt wat u wilt betalen voor het parkeren. U kunt eenvoudig online een parkeerplaats reserveren en handig gebruik maken van aanvullende diensten die er beschikbaar zijn. Wilt u de auto op afstand parkeren en gebruik maken van de gratis shuttles, of er met valet parking voor zorgen dat u voor de deur van de vertrekhal op Eindhoven Airport kunt uitstappen? U bepaalt bij Park & Fly zelf op welke manier u uw auto wilt parkeren.

Online parkeerplaats reserveren

U kunt in alle gevallen eenvoudig online uw parkeerplaats reserveren, zodat u vooraf zeker weet dat er een plaats beschikbaar is. Het is bij Park & Fly voldoende om aan te geven wanneer u zal vertrekken en wanneer u weer aankomt op Eindhoven Airport. Er zal dan een medewerker klaar staan indien u gebruik maakt van valet parking, indien u goedkoop lang wilt parkeren is er een plaats vrij op het terrein dat u wilt gebruiken. Op die manier kunt u bij Park & Fly eenvoudig een parkeerplaats boeken bij Eindhoven Airport, zodat u daar op de dag van vertrek zelf niet naar op zoek hoeft.

Aanvullende diensten Park & Fly

Park & Fly biedt u niet alleen de mogelijkheid om te parkeren, u kunt er daarnaast gebruik maken van verschillende handige aanvullende diensten. Het gaat bijvoorbeeld om het wassen van uw auto. U zorgt er op die manier voor dat de parkeertijd bij Park & Fly u een schone auto oplevert, waarmee u stralend naar huis kunt rijden. Wilt u parkeren in de buurt van Eindhoven Airport, daar een scherpe prijs voor betalen en er bovendien voor zorgen dat uw auto netjes gewassen wordt? Dan vormt Park & Fly een uitstekende keuze.

Diverse locaties bij Eindhoven Airport

Het unieke van Park & Fly is dat u er de keuze heeft uit een aantal verschillende locaties. U kunt er gebruik maken van P200, P400 en P600 of P Low Cost. In dat laatste geval betaalt u een zo scherp mogelijke prijs, de terreinen P200 en P400 bevinden zich meer in de buurt van de vertrekhal. Verder kunt u bij Park & Fly gebruik maken van valet parking, zowel binnen als buiten. U bepaalt bij Park & Fly wat dat betreft zelf hoe u de auto wilt parkeren bij Eindhoven Airport, terwijl u online altijd een zo scherp mogelijke prijs betaalt.

Kenmerken

  • icon-sleutelSleutel behoud
  • icon-beveiligingToegangscode
  • icon-terrein24/7 geopend
  • icon-terreinVerhard terrein
  • icon-terreinNiet overdekt