Geen beoordeling

Official P3 Parking Weeze

icon-sleutelSleutel behoud

icon-beveiligingKenteken herkenning

icon-terrein24/7 geopend

Over Official P3 Parking Weeze

Official P3 Parking Weeze biedt reizigers een gemakkelijke en snelle parkeeroplossing op slechts 600 meter lopen van Weeze Airport. Deze parkeerlocatie is ideaal voor een langer verblijf en biedt een veilige en economische parkeeroplossing op loopafstand van de terminal. Met meer dan 7.000 parkeerplekken in diverse tariefklassen biedt Weeze voldoende parkeerruimte die gemakkelijk te voet bereikbaar is.

Hoe werkt parkeren bij Official P3 Parking Weeze?

Op de dag van vertrek rijdt u naar Weeze Airport, waarbij u door middel van nummerplaatherkenning door de eerste toegangspoort kunt rijden. Bij deze toegangspoort ontvangt u een parkeerkaart die u moet bewaren om het terrein van P3 te kunnen verlaten bij terugkomst. U parkeert uw auto op het parkeerterrein van P3. Vervolgens kunt u binnen enkele minuten naar de gewenste locatie lopen. Bij terugkomst loopt u eenvoudig terug naar de parkeerplaats waar uw auto geparkeerd staat. U hoeft geen extra reistijd in acht te nemen. Zodra u uw auto op deze parkeerplaats van Weeze Airport heeft geparkeerd, kunt u binnen enkele minuten naar de terminal lopen.

Beveiliging bij Official P3 Parking Weeze

Official P3 Parking Weeze is voorzien van camerabeveiliging en kentekenherkenning, wat bijdraagt aan de veiligheid van uw voertuig. Omdat u uw autosleutel meeneemt, kunt u er zeker van zijn dat uw auto niet gebruikt wordt. Bij aankomst bij de hoofdingang van Weeze Airport bereikt u een barrière waar uw kenteken wordt gelezen. Mocht het lezen van uw kenteken mislukken, dan kunt u op de blauwe knop drukken om in contact te komen met het hulpcentrum.

Boek uw parkeerplek via Parkeren.com

Boek uw parkeerplek bij Official P3 Parking Weeze gemakkelijk via Parkeren.com. U hoeft uw reservering niet te tonen, deze is gekoppeld aan uw kenteken. Zodra uw kenteken is gescand, wordt er een parkeerticket voor u afgedrukt. Bewaar uw parkeerticket goed, u heeft dit nodig wanneer u de parkeerplaats wilt verlaten bij terugkomst van uw reis.

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van Official P3 Parking Weeze?

Official P3 Parking Weeze is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Is het terrein van Official P3 Parking Weeze beveiligd?

Ja, het terrein is uitgerust met camerabeveiliging en kentekenherkenning voor extra veiligheid.

Wat zijn de kosten bij Official P3 Parking Weeze?

De kosten zijn variabel en hangen af van de duur van het parkeren. U kunt de exacte kosten te weten komen door gebruik te maken van onze bookingstool.

Wat is het adres van Official P3 Parking Weeze?

Het adres is Flughafen-Ring 1, 47652, Weeze.

Kenmerken

  • icon-sleutelSleutel behoud
  • icon-beveiligingKenteken herkenning
  • icon-terrein24/7 geopend
  • icon-terreinAfgesloten terrein
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-terreinVerhard terrein
  • icon-faciliteitenOfficiële airport parking
  • icon-terreinNiet overdekt