Geen beoordeling

Hansa Parking Hamburg

icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u

icon-shuttle-typeBeperkte gratis shuttledienst

icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst

Over Hansa Parking Hamburg

Hansa Parking Hamburg staat bekend om zijn veilige parkeerplaatsen en betrouwbare shuttle transfer naar Hamburg Airport. Het ervaren team van Hansa Parking zorgt ervoor dat je naar de luchthaven wordt gebracht, terwijl je auto 24/7 wordt bewaakt en gecontroleerd door videobewaking. Het terrein van Hansa Parking Hamburg ligt op slechts negen kilometer (ongeveer tien minuten rijden) van de luchthaven verwijderd. Hansa Parking zorgt ervoor dat je altijd op tijd en tegen een gunstige prijs bij de juiste terminal arriveert en terugkeert.

De parkeerervaring bij Hansa Parking Hamburg

Wanneer je bij Hansa Parking Hamburg parkeert, begint je reiservaring met het comfort van het parkeren op het terrein van ModeCentrum Hamburg. Je kunt ontspannen, wetende dat je auto veilig staat op deze handige locatie. De shuttle-service van Hansa Parking Hamburg is een geweldige aanvulling op deze service. De shuttle brengt je direct naar de luchthaven met maximaal vier medepassagiers. Voor elke extra passagier die met je meereist, wordt een vergoeding van €20 in rekening gebracht voor zowel de heen- als de terugreis.

Wat Hansa Parking Hamburg onderscheidt is het feit dat je je autosleutel gedurende het hele verblijf bij je kunt houden. Dit geeft je extra gemoedsrust, omdat je weet dat je de enige bent die toegang heeft tot je voertuig. Als je om welke reden dan ook niet in staat bent om de aangegeven aankomsttijd te halen is het belangrijk om dit zo snel mogelijk aan Hansa Parking Hamburg te laten weten. Ze zullen hun best doen om een oplossing te vinden die het beste bij jouw situatie past.

Een veilige parkeeroptie

Hansa Parking Hamburg hecht grote waarde aan de veiligheid van je voertuig. Het parkeerterrein is niet overdekt, maar wel afgesloten en 24/7 bewaakt. Dankzij videobewaking is de parkeerplaats bijzonder veilig. Bovendien worden er regelmatige controles uitgevoerd door het personeel van de parkeergarage, wat het een zeer veilige parkeerplaats maakt.

Boek je parkeerplaats nu via Parkeren.com

Met Parkeren.com is het reserveren van je parkeerplek bij Hansa Parking Hamburg eenvoudiger dan ooit. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen, en je bent verzekerd van een veilige en betrouwbare parkeerplek voor je reis vanaf Hamburg Airport. Boek vandaag nog en maak van je parkeerervaring bij Hansa Parking een zorgeloze ervaring.

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van Hansa Parking Hamburg?

Het parkeerterrein van Hansa Parking Hamburg is 24/7 geopend.

Is het terrein van Hansa Parking Hamburg beveiligd?

Ja, het terrein van Hansa Parking Hamburg is beveiligd en wordt 24/7 bewaakt door middel van camerabewaking.

Wat zijn de kosten bij Hansa Parking Hamburg?

De kosten bij Hansa Parking Hamburg zijn variabel en afhankelijk van de duur van het parkeren. Maak gebruik van de bookingstool op deze pagina om de exacte prijs te krijgen.

Wat is het adres van Hansa Parking Hamburg?

Het adres van Hansa Parking Hamburg is Modering 5a, 22457 Hamburg.

Kenmerken

  • icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u
  • icon-shuttle-typeBeperkte gratis shuttledienst
  • icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst
  • icon-sleutelSleutel behoud
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-beveiliging24/7 bewaakt
  • icon-terreinVerhard terrein
  • icon-terreinAfgesloten terrein