Beoordeling

10

Goodparking Overdekt

icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst

icon-terrein24/7 geopend

icon-beveiligingCamera bewaking

Over GoodParking Overdekt

GoodParking Overdekt is een ervaren, klantvriendelijk en betrouwbaar valet parkeerbedrijf bij Schiphol Airport dat gericht is op service, gemak, eenvoud, transparantie en kwaliteit. Bij GoodParking Overdekt staan klanttevredenheid en veiligheid centraal. Het bedrijf is in 2013 uitgeroepen tot beste parkeerbedrijf in de branche en biedt zekerheid en betrouwbaarheid aan haar klanten. Het bedrijf heeft een vast team van 15 chauffeurs, waarvan 5 coördinatoren, die de auto’s van klanten veilig van en naar Schiphol brengen. Dit maakt het een geweldige optie om uw auto zorgeloos te parkeren op Schiphol Airport.

Ervaren en betrouwbare valet-service

GoodParking staat bekend als een gerenommeerd, klantgericht en betrouwbaar valet parkeerbedrijf dat zich inzet voor service, gemak, eenvoud, transparantie en kwaliteit. In plaats van de gemakkelijkste weg te kiezen, richten zij zich op het vervullen van de specifieke behoeften van hun klanten. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche zijn hun ervaren valets in staat om uitzonderlijke service te bieden, waardoor u met een gerust hart kunt parkeren en genieten van uw reis.

De waarborging van kwaliteit

GoodParking beschikt over 300 vaste parkeerplaatsen, compleet met de benodigde vergunningen, waardoor ze een betrouwbare parkeeroplossing kunnen bieden. Ze gebruiken geavanceerde parkeerregistratiesystemen en software om reserveringen efficiënt te stroomlijnen en te beheren. Wanneer ze volgeboekt zijn houden zij zich aan deze limiet waardoor er geen onvoorziene drukte ontstaat die kan leiden tot chaos en onderbezetting.

Bovendien zijn alle soorten voertuigen welkom, of het nu gaat om elektrische auto’s, auto’s met automatische transmissie of andere modellen. De hoogte van uw auto vormt geen enkel probleem, wat betekent dat ze een parkeeroplossing kunnen bieden voor een breed scala aan voertuigen, ongeacht hun afmetingen of specificaties.

Hoe werkt parkeren bij GoodParking Overdekt?

Parkeren bij GoodParking is een eenvoudig en gestroomlijnd proces dat begint met het online reserveren van uw parkeerplaats via de website, waarbij u direct betaalt. Vervolgens ontvangt u een e-mailbevestiging met een persoonlijke parkeervoucher voor schade- en kilometercontrole, evenals instructies voor de reisdag.

Op de dag van vertrek belt u 30 minuten voor aankomst op Schiphol naar de chauffeurscoördinator. De sleuteloverdracht vindt plaats bij vertrekhal 3, ingang C, waarna u zorgeloos uw reis kunt vervolgen. Uw auto wordt door hun chauffeur naar een afgesloten parkeerlocatie gebracht en de sleutels worden geregistreerd in hun systeem.

Bij terugkomst op Schiphol neemt u contact op met de chauffeur om uw sleutels op te halen en uw auto wordt afgeleverd bij vertrekhal 3, uitgang C. Na controle en ondertekening kunt u vanuit de vertrekhal eenvoudig naar huis rijden, wat tijd bespaart voor iedereen.

Heeft GoodParking Overdekt een goede klantenservice?

Ja, GoodParking Overdekt is altijd bereikbaar voor haar klanten (ook via WhatsApp) en blijft zich richten op het verbeteren van de dienstverlening en de tevredenheid van haar klanten.

Wat is het adres van GoodParking Overdekt?

Het adres van GoodParking Overdekt is Keizersgracht 520 H, 1017 EK Amsterdam. Dit is echter niet de plek waar u heen moet rijden; u overhandigt uw auto namelijk bij de vertrekhal aan de valet.

Waar wacht de valet van GoodParking Overdekt op mij?

U rijdt naar de vertrekhal en handigt daar de sleutel over de valet. Hij of zij zal daarna uw auto verplaatsen naar het overdekte parkeerterrein. Bij terugkomst staat uw auto weer klaar bij de vertrekhal en worden de sleutels aan u teruggegeven.

Kenmerken

  • icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst
  • icon-terrein24/7 geopend
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-sleutelSleutel inleveren