Geen beoordeling

Garant Parking

icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst

icon-terrein24/7 geopend

Over Garant Parking

Garant Parking is dé vooraanstaande parkeeraanbieder bij Rotterdam Airport. Met een sterke reputatie in betrouwbaarheid en service, heeft Garant Parking zich gevestigd als de topkeuze voor reizigers die verlangen naar een naadloze parkeerervaring.

Voordelen van Garant Parking

Kiezen voor Garant Parking betekent kiezen voor voordelen. Naast scherpe tarieven staat Garant Parking bekend om zijn uitmuntende klantenservice en een eenvoudig reserveringsproces. Het bedrijf zet zich onophoudelijk in voor de verbetering van zijn diensten, alles om tegemoet te komen aan de wensen van zijn gewaardeerde klanten.

De valet-service van Garant Parking

Het hoogtepunt van Garant Parking is ongetwijfeld de valet-service. Hierbij rijdt u direct naar de luchthaventerminal, waarna een medewerker van Garant Parking uw auto voor u parkeert. Bij terugkomst staat uw auto weer klaar bij de terminal. Dit alles zorgt voor een vlot en comfortabel begin en einde van uw reis.

Beveiliging op het parkeerterrein van Garant Parking

Bij Garant Parking staat veiligheid voorop. Het parkeerterrein is niet alleen goed verlicht en voorzien van een slagboom, maar uw auto wordt ook zorgvuldig geïnspecteerd voor het parkeren. Zo garandeert Garant Parking dat u uw auto in dezelfde staat terugkrijgt als waarin u deze heeft afgegeven.

Hoe werkt parkeren bij Garant Parking?

Parkeren bij Garant Parking is een fluitje van een cent. Na een online reservering rijdt u op de dag van vertrek simpelweg naar Rotterdam Airportplein 60. Daar wordt u opgewacht door een van de professionele medewerkers die niet alleen voor uw auto zorgt, maar u tevens helpt met uw koffers. Desgewenst kunt u zelfs kiezen om uw auto te laten wassen. Bij terugkeer wacht uw auto op u bij de terminal. Meer gemak is haast ondenkbaar!

Boek nu je parkeerplaats op Parkeren.com

Stel het niet uit en reserveer je parkeerplaats bij Garant Parking via Parkeren.com. Vergelijk de vooraanstaande parkeeraanbieders en ervaar zelf de superieure service en scherpe tarieven van Garant Parking. Maak vandaag nog uw reservering en vertrek zorgeloos op reis!

Wat zijnde openingstijden van Garant Parking?

Het parkeerterrein van Garant Parking is 24/7 geopend, zodat u altijd bij uw auto terecht kunt.

Is het terrein van Garant Parking beveiligd?

Ja, het terrein van Garant Parking is beveiligd. Er is dag en nacht beveiliging aanwezig op locatie. Daarnaast is er videobewaking door de camera's die om het terrein hangen.

Is Garant Parking overdekt?

Nee, het parkeerterrein van Garant Parking is niet overdekt. Echter hoeft u zich geen zorgen te maken om een vieze auto. U kunt er namelijk voor kiezen om de auto te laten wassen tijdens de parkeerduur.

Wat is het adres van Garant Parking

Het adres van Garant Parking is Rotterdam Airportplein 60, 3045AP, Rotterdam.

Kenmerken

  • icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst
  • icon-terrein24/7 geopend
  • icon-terreinAfgesloten terrein