Geen beoordeling

FlugPark DUS shuttle

icon-shuttle-typeBeperkte gratis shuttledienst

icon-beveiligingCamera bewaking

icon-terreinAfgesloten terrein

Over FlugPark DUS Shuttle Service

FlugPark DUS Shuttle onderscheidt zich als een toegewijde parkeerservice op de luchthaven van Düsseldorf, waarbij nadruk wordt gelegd op veiligheid, gemak en betrouwbaarheid. FlugPark heeft de infrastructuur van een beveiligd parkeerterrein, compleet met camera-surveillance die 24/7 waakt over uw voertuig. Bij FlugPark DUS staat uw tevredenheid voorop en dat blijkt uit hun flexibele parkeeropties: kies tussen buiten parkeren of tegen een kleine meerprijs de beschermde overdekte parkeerruimte.

Shuttle Service van FlugPark: Uw Gemak, Onze Passie

FlugPark DUS biedt niet alleen een veilige parkeerplek, maar zorgt ook voor een snelle en betrouwbare shuttleservice die 24 uur per dag beschikbaar is. Meer weten over wat shuttle parkeren precies inhoudt. Deze service, inbegrepen in uw parkeerpakket, garandeert een vlotte rit van slechts 7 minuten naar de luchthaven. Wel is het raadzaam om wat extra tijd te reserveren voor het afhandelen van procedures en mogelijke wachttijden.

Een Aantal Belangrijke Opmerkingen

De standaard shuttleprijs dekt het vervoer van twee passagiers. Voor elke extra reiziger wordt een toeslag van € 5,00 in rekening gebracht, te betalen bij de parking. Een tip: overweeg om medereizigers eerst bij de luchthaven af te zetten voordat u uw auto parkeert om extra kosten te vermijden. Onvoorziene vertragingen die leiden tot een terugkomst na middernacht resulteert in een extra toeslag van € 10,00, contant te betalen aan de chauffeur. Wanneer u te vroeg terug komt kan dit ook leiden tot een toeslag van € 20,00 en moet ook contant betaald worden.

Voor voertuigen tot 5 meter lengte is een extra toeslag van € 50 vereist. Let op, de maximale voertuiglengte mag niet meer dan 5 meter zijn. Voor het opladen van elektrische auto’s wordt een servicekost van € 40 gerekend. Vergeet niet uw eigen oplaadkaart mee te nemen.

Hoewel er kinderzitjes beschikbaar zijn voor kinderen tussen de 3-10 jaar, zijn deze niet geschikt voor baby’s of zeer jonge kinderen.

Vind nu de beste parkeeraanbieders voordat u op vakantie vertrekt op Parkeren.com via onze handige vergelijkingstool.

Wat zijn de openingstijden van FlugPark DUS Shuttle?

De parkeerplaats is altijd open, je kan dus 24/7 langs gaan om je auto te parkeren of op te halen.

Is het terrein van FlugPark DUS Shuttle beveiligd?

Ja, op het terrein is continue camera surveillance. Daarnaast is het een afgesloten parkeerterrein, waardoor uw auto veilig staat.

Wat is het adres van FlugPark DUS Shuttle?

Het adres van FlugPark DUS Shuttle is Berliner Str. 111, 40880, Ratingen. Dit is op 3 kilometer van Dusseldorf Airport.

Kenmerken

  • icon-shuttle-typeBeperkte gratis shuttledienst
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-beveiliging24/7 bewaakt
  • icon-terreinAfgesloten terrein
  • icon-sleutelSleutel inleveren