Geen beoordeling

Eco Park

icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst

icon-sleutelSleutel behoud

icon-beveiligingCamera bewaking

Over Eco Park Charleroi

Eco Park Charleroi is een beproefd en betrouwbaar parkeerterrein, op slechts 1 km van de luchthaven Charleroi. De nadruk ligt op veiligheid, toegankelijkheid, en kwaliteit. Bij Eco Park Charleroi staat de klant centraal, met 24/7 bewaking, elektrische barrières en bewakingscamera’s. Dit maakt het een uitstekende optie voor stressvrij en makkelijk parkeren bij Charleroi Airport.

Geavanceerd en beveiligd parkeren

Eco Park Charleroi onderscheidt zich als een gerenommeerde parkeeroplossing, met macadam-coating en duidelijk gemarkeerde parkeerplaatsen, die zich richten op de specifieke behoeften van hun klanten. De aandacht voor detail en de toewijding om een perfecte service te leveren, zoals het ophalen van uw bagage en wachten op uw terugkeer ongeacht het tijdstip, geven je het vertrouwen om te parkeren en te genieten van jouw reis.

De waarborging van kwaliteit

Eco Park Charleroi hanteert strikte veiligheidsnormen, waardoor ze een betrouwbare parkeeroplossing kunnen bieden. Of het nu hoogseizoen is of niet, ze streven naar het behouden van de beste service. Geen zorgen over het missen van je vlucht of het wachten op een shuttle, want ze zorgen voor een vlotte ervaring.

Hoe werkt parkeren bij Eco Park Charleroi?

Het parkeren bij Eco Park is een soepel proces. Je mag je sleutels bij je houden, waardoor je de controle over je auto behoudt. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat er met je auto wordt gereden terwijl je op vakantie bent. Een minibus staat klaar om jouw bagage op te halen en in te laden. Bij vertragingen, zelfs ’s nachts, zorgen zij voor een wachtdienst en kan je dus altijd terecht op het parkeerterrein om je auto op te halen. Eco Park Charleroi krijgt elk jaar de beste score in de omgeving, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die zoekt naar een betrouwbare parkeerplaats bij Charleroi Airport.

Via onze handige zoekpagina per luchthaven heb je altijd de beste parkeerplaats voor je volgende vakantie.

 

Heeft Eco Park Charleroi een overdekte parkeerplaats?

Nee, je kan niet overdekt parkeren bij Eco Park Charleroi. De parkeerplaatsen zijn wel duidelijk gemarkeerd en voorzien van macadam-coating, om de beste bescherming voor je auto te bieden.

Is er beveiliging op Eco Park Charleroi?

Ja, er zijn verschillende vormen van beveiliging aanwezig op Eco Park Charleroi. Zo is 24/7 bewaking, maar zijn er ook videocamera's om alles vast te leggen wat er op locatie gebeurt. Ook is het parkeerterrein afgezet.

Wat is het adres van Eco Park Charleroi?

Het adres van Eco Park Charleroi is Rue de Capilone 11A, Fleurus/Heppignies

Kenmerken

  • icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst
  • icon-sleutelSleutel behoud
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-shuttle-typeGratis shuttle service
  • icon-terreinGeopend van 04:30 - 00:00u