Beoordeling

8

Eazzypark

icon-terreinGeopend van 04:30 - 00:00u

icon-sleutelSleutel inleveren

icon-beveiliging24/7 bewaakt

Over Eazzypark

Eazzypark biedt reizigers een zorgeloze en betaalbare parkeeroplossing bij Eindhoven Airport. Of u nu op zakenreis bent of op vakantie gaat, met de keuze uit een gratis shuttleservice of valetservice, kunt u snel en gemakkelijk parkeren. Of u nu dicht bij de terminal wilt parkeren of iets verder weg, Eazzypark heeft de juiste optie voor u. Ongeacht de service die u kiest, kunt u er gerust op zijn dat uw auto 24/7 bewaakt wordt in onze veilige faciliteiten. Bovendien biedt Eazzypark het gemak van last-minute wijzigingen, tot 24 uur van tevoren, zonder extra kosten, waardoor uw reisplanning soepel en flexibel blijft.

Het parkeerproces bij Eazzypark

Bij Eazzypark kunt u kiezen uit twee parkeerdiensten om uw reis te vergemakkelijken: Shuttle Service en Valet Service. Met de Shuttle Service parkeert u op een beveiligd parkeerterrein net buiten de luchthaven, waarvandaan een gratis busdienst u binnen 10 minuten naar de vertrekhal van Eindhoven Airport brengt.

Als u kiest voor de Valet Service, kunt u uw auto direct dichtbij de vertrekhal parkeren en ophalen, wat een snellere en uiterst gemakkelijke transit mogelijk maakt, ideaal voor drukke reizigers. Het boeken van een parkeerplaats bij Eazzypark is bovendien eenvoudig en snel: in slechts drie minuten kunt u uw gewenste parkeerdata en gegevens invoeren via de gebruiksvriendelijke online boekingsmodule, waardoor het proces een fluitje van een cent is.

Beveiliging bij Eazzypark

Eazzypark zet zich volledig in voor de veiligheid van uw voertuig. Alle parkeerterreinen van Eazzypark zijn uitgerust met een innovatief toegangssysteem dat werkt op basis van een persoonlijke QR-code en zijn voorzien van 24/7 bewakingscamera’s om constant toezicht te waarborgen. Deze goed afgeschermde terreinen zijn niet toegankelijk voor onbevoegden, waardoor uw auto veilig is op elk moment.

Wanneer u kiest voor de Valet Service, ondergaat uw auto een uitgebreide 360-graden fotoregistratie en wordt vervolgens onmiddellijk geparkeerd op een 24/7 beveiligd parkeerterrein. Bovendien wordt alle rit-informatie, waaronder snelheid, de identiteit van de chauffeur en de gereden afstand, digitaal opgeslagen voor volledige transparantie en gemoedsrust.

Boek uw parkeerplek via Parkeren.com

Met Parkeren.com kunt u eenvoudig en snel uw parkeerplek bij Eazzypark reserveren. Of u nu de voorkeur geeft aan de efficiëntie van de shuttle service of het luxe gemak van de valet service, u kunt genieten van het gemak van online boeken en de zekerheid van een beveiligde parkeerplek. Bovendien stelt onze gebruiksvriendelijke interface en klantenservice u in staat om met enkele klikken uw parkeeropties aan te passen. Wees gerust dat uw auto veilig is bij Eazzypark terwijl u geniet van uw reis.

Veelgestelde vragen over Eazzypark

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van Eazzypark?

Het terrein is elke dag geopend van 04.30 tot 00.00.

Hoe werkt parkeren bij Eazzypark?

Wanneer u gaat parkeren bij Eazzypark rijdt u met uw auto naar het parkeerterrein. Hier levert u uw sleutel in, waarna u met de gratis shuttle service wordt afgezet bij de terminal. Wanneer u terugkomt van uw reis wordt u ook weer met de shuttle opgehaald bij de terminal. Eenmaal aangekomen bij het terrein krijgt u uw sleutels weer overhandigd, waarna u met uw auto naar huis kunt of uw reis kunt voortzetten.

Hoe werkt valet parking bij Eazzypark?

Bij valet parking stapt u direct bij de terminal uit uw auto, waarna een chauffeur van Eazzypark uw auto parkeert op hun beveiligde terrein. Bij terugkomst staat uw auto buiten de terminal vervolgens weer op u te wachten waardoor u direct door kunt.

Is het terrein van Eazzypark beveiligd?

Ja, het terrein is omheind en 24/7 voorzien van camera surveillance. Ook is er bijna voortdurend personeel aanwezig.

Wat is het adres van Eazzypark Eindhoven?

Het adres van Eazzypark is Luchthavenweg 67, 5657 EA, Eindhoven.

Kenmerken

  • icon-terreinGeopend van 04:30 - 00:00u
  • icon-sleutelSleutel inleveren
  • icon-beveiliging24/7 bewaakt
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-terreinVerhard terrein
  • icon-terreinAfgesloten terrein
  • icon-faciliteitenWachtruimte
  • icon-shuttle-typeGratis shuttle service