Beoordeling

10

Classic Parking – Hamburg Airport

icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u

icon-sleutelSleutel behoud

icon-shuttle-typeGratis shuttle service

Classic parking Hamburg Airport

Ben je op zoek naar een handige parkeerplaats voor je volgende reis vanaf Hamburg Airport? Overweeg dan Classic Parking Hamburg, op 5 kilometer van het vliegveld. Classic Parking Hamburg Airport is gunstig gelegen op het adres Überseering 3, Hamburg, 22297, Duitsland. De parkeergarage bevindt zich op korte afstand van de luchthaven, wat betekent dat je snel en gemakkelijk op je bestemming kunt komen. Bovendien is onze parkeergarage overdekt, waardoor je voertuig beschermd is tegen de elementen. De openingstijden zijn van 04:00 tot 00:00, wat perfect is voor reizigers met vroege ochtend- of late avondvluchten. Dit geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt voor je reisplanning.

De voordelen van Classic parking Hamburg Airport

Een van de grootste voordelen van Classic Parking Hamburg Airport is de inbegrepen shuttleservice voor maximaal 4 personen.  Je parkeert je eigen auto in de overdekte parkeergarage en een van onze shuttlebussen brengt je in slechts 6 minuten naar Hamburg Airport. Het is een handige en tijdbesparende manier om van je voertuig naar de luchthaven te komen, zonder gedoe.  Wil je meer weten over shuttle parkeren? Je leest het in onze blog Wat is shuttle parkeren? Wat ook heel fijn is aan deze parkeerplaats is dat je je autosleutel niet hoeft af te geven. Je kunt deze gewoon bij je houden tijdens je reis. Dit geeft je gemoedsrust en de zekerheid dat je altijd toegang hebt tot je voertuig wanneer dat nodig is.

Uitstekende beveiliging

Classic Parking Hamburg Airport neemt je veiligheid serieus. Het parkeerterrein is omheind, afgesloten en het is uitgerust met 24-uurs camerabewaking. Dit betekent dat je voertuig veilig en beveiligd is tijdens je afwezigheid. Je kunt met een gerust hart op reis gaan, wetende dat je auto in goede handen is.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte parkeeroplossing voor Hamburg Airport, dan is Classic Parking Hamburg Airport zeker het overwegen waard. Met de inbegrepen shuttleservice, sleutelbehoud en uitstekende beveiliging kun je stressvrij reizen en je reiservaring verbeteren. Reserveer nu je plek via Parkeren.com en geniet van zorgeloos parkeren bij Classic Parking Hamburg Airport.

Veelgestelde vragen over Hamburg Airport

Wat zijn de openingstijden van Classic Parking Hamburg Airport?

De openingstijden voor Classic parking Hamburg Airport zijn van 04:00 tot 00:00

Is Classic parking Hamburg Airport beveiligd?

Ja, er is 24/7 videobewaking op locatie. Daarnaast is het parkeerterrein omheind en afgesloten, zodat auto's goed afgeschermd zijn.

Hoe kom ik op Classic parking Hamburg Airport?

Het adres van het parkeerterrein is Überseering 3, Hamburg, 22297, Duitsland. Dit is slechts 5 kilometer van het vliegveld af en met de handige shuttle service ben je binnen 5 minuten op Hamburg Airport.

Kenmerken

  • icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u
  • icon-sleutelSleutel behoud
  • icon-shuttle-typeGratis shuttle service
  • icon-terreinAfgesloten terrein
  • icon-beveiligingCamera bewaking
  • icon-faciliteitenWachtruimte