Geen beoordeling

Aeropark

icon-shuttle-typeGratis shuttle service

icon-beveiliging24/7 bewaakt

icon-terreinNiet overdekt

Algemene informatie

Als je van plan bent te vliegen vanaf Charleroi Airport, is Aeropark de perfecte parkeeroplossing voor je. Gelegen ten noorden van de luchthaven en makkelijk bereikbaar via de E42 en N5, biedt Aeropark een shuttle service die je in slechts vier minuten naar de terminal brengt. Het terrein is volledig omheind, goed verlicht en uitgerust met bewakingscamera’s. Extra faciliteiten zoals toiletten en een autowasservice zijn ook beschikbaar. Kies je voor een parkeerplaats op Aeropark, dan weet je dat je vakantie zorgeloos begint!

Shuttle service

Bij Aeropark staat klantenservice hoog in het vaandel. Vanaf het moment dat je arriveert, wordt je hartelijk begroet en geholpen met je bagage. Terwijl je wacht op je pendeldienst kun je gebruik maken van de wachtkamer, waar ook een geldautomaat aanwezig is. Voorafgaand aan je aankomst dien je even te bellen naar +32 491 13 73 50 zodat alles vlot geregeld kan worden. De shuttle staat altijd klaar om je te helpen met je bagage en je binnen enkele minuten naar de luchthaven te vervoeren. Bij terugkomst neem je simpelweg telefonisch contact op met Aeropark zodra je je bagage hebt opgehaald. De shuttle haalt je op vanaf dezelfde plek waar je bent afgezet en brengt je terug naar je auto. Doe dit een halfuur van te voren, zodat je niet hoeft te wachten op de shuttle.

Extra informatie

Belangrijk om te weten is dat er een luchthavenbelasting van €5 wordt geheven, die je ter plaatse dient te betalen. Daarnaast kun je meestal je autosleutels behouden, maar tijdens het hoogseizoen kan het zijn dat je deze vanwege logistieke redenen in moet leveren. Voor eventuele wijzigingen of annuleringen van je reservering, kun je ook contact opnemen via het eerder genoemde telefoonnummer.

Het adres van Aeropark Charleroi Low Cost is 29T Avenue Jean Mermoz, 6041, GOSSELIES. Hier kun je met een gerust hart je auto achterlaten, wetende dat het goed bewaakt wordt, terwijl jij geniet van je reis.

Via de handige zoekpagina op Parkeren.com vind je altijd de beste parkeerplaatsen, waar en wanneer je ook vliegt.

Wat zijn de openingstijden van Aeropark Charleroi?

Aeropark Charleroi is elke dag geopend van 04:00 tot 0:00

Is het terrein van Aeropark Charleroi beveiligd?

Ja, er is een hek om het hele terrein en beveiligingscamera's die 24/7 video opnames maken.

Wat zijn de kosten voor parkeren bij Aeropark Charleroi?

De kosten bij Aeropark Charleroi zijn variabel en kunnen wisselen op basis van duur van het parkeren. Raadpleeg altijd Parkeren.com voor de meest actuele tarieven. Houd er wel rekening mee dat er €5,00 aan luchthavenbelasting betaald moet worden.

Wat is het adres van Aeropark Charleroi?

Het adres van Aeropark Charleroi Low Cost is 29T Avenue Jean Mermoz, 6041, GOSSELIES

Kenmerken

  • icon-shuttle-typeGratis shuttle service
  • icon-beveiliging24/7 bewaakt
  • icon-terreinNiet overdekt
  • icon-sleutelSleutel behoud