Geen beoordeling

A1 Parking Charleroi

icon-sleutelSleutel behoud

icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst

icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u

Over A1 Parking Charleroi

A1 Parking Charleroi biedt klanten een eenvoudige en betrouwbare parkeerservice vlakbij de luchthaven van Charleroi Airport. De parking is gelegen in een rustige woonwijk, op slechts 8 minuten rijden met de shuttlebus van de luchthaven. Met een klein, maar veilig buitenterrein en de mogelijkheid voor klanten om hun autosleutels bij zich te houden, biedt A1 Parking een stressvrije start van je reis.

Hoe werkt parkeren bij A1 Parking Charleroi?

Wanneer je parkeert bij A1 Parking Charleroi rijd je zelf naar de parkeerplaats. De receptie is gemakkelijk te vinden bij de ingang, waar je je bij aankomst meldt. Nadat je je auto hebt geparkeerd, brengt de shuttlebus je naar de luchthaven. Deze reis duurt ongeveer 8 minuten. De shuttlebus is beschikbaar voor elke individuele reservering en kan maximaal 8 passagiers vervoeren. Houd er rekening mee dat er voor toegang tot de luchthaven met de shuttlebus een toeslag van €2 wordt berekend. In geval van meer dan vier passagiers in een auto, zal er een extra toeslag van €5 per persoon worden toegepast.

Veiligheid en Beveiliging bij A1 Parking Charleroi

Het buitenterrein van A1 Parking Charleroi is goed beveiligd. Het is afgesloten, uitgerust met beveiligingscamera’s en ’s nachts is er een bewaker met hond aanwezig. Hierdoor is het zeer onwaarschijnlijk dat onbevoegden in de buurt van je auto komen. Daarnaast kun je je autosleutels tijdens je reis bij je houden, wat een extra mate van beveiliging en gemoedsrust biedt.

Boek je parkeerplaats nu via Parkeren.com

A1 Parking Charleroi maakt het parkeren voor je vlucht gemakkelijk en stressvrij. Met Parkeren.com kun je je parkeerplek bij A1 Parking Charleroi eenvoudig reserveren. Voer je gegevens in en je bent verzekerd van een veilige en betrouwbare parkeerplek voor je reis vanaf Charleroi Airport. Boek vandaag nog en geniet van een zorgeloze parkeerervaring bij A1 Parking Charleroi.

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van A1 Parking Charleroi?

Het parkeerterrein van A1 Parking Charleroi is geopend van 4:00 tot 00:00, maar je kun je auto altijd ophalen in geval van vertraging.

Is het terrein van A1 Parking Charleroi beveiligd?

Ja, het terrein van A1 Parking Charleroi is beveiligd en wordt bewaakt door beveiligingscamera's en een bewaker met hond tijdens de nacht.

Wat zijn de kosten bij A1 Parking Charleroi?

De kosten bij A1 Parking Charleroi zijn variabel en afhankelijk van de duur van het parkeren. Raadpleeg de website voor de meest actuele tarieven. Houd er rekening mee dat er een extra betaling van €2 naar de luchthaven wordt betaald vanwege de luchthavenbelasting. Bij meer dan vier personen is er een extra toeslag van €5 per persoon.

Wat is het adres van A1 Parking Charleroi?

Het adres van A1 Parking Charleroi is Rue Marie Hélène 25, 6060, Gilly.

Kenmerken

  • icon-sleutelSleutel behoud
  • icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst
  • icon-terreinGeopend van 04:00 - 00:00u
  • icon-extra-eigenschappenBelasting vanaf de luchthaven
  • icon-terreinAfgesloten terrein
  • icon-beveiliging24/7 bewaakt