Lang parkeren Schiphol

Aankomstdatum

Wanneer wilt u parkeren

Parkeerplaatsen filteren

SluitenSluiten

Parkeervorm

Soort parkeerplek Chevron down

Sleutels Chevron down

Overige opties Chevron down

Resultaten filteren

Wilt u lang parkeren Schiphol, of uw auto in de buurt van luchthaven Schiphol neerzetten? U heeft de keuze uit enkele officiële terreinen van Schiphol, de terreinen van de aanbieders die overeenkomsten hebben met de reisorganisaties en een aantal andere aanbieders. Wat dat betreft kunt u eenvoudig voordelig lang parkeren op of bij Schiphol. U kunt vervolgens gebruik maken van een gratis shuttle service van en naar de luchthaven, waardoor het parkeren heel soepel verloopt en u niet veel hoeft te kosten.

Voordelig lang parkeren Schiphol

Wilt u voordelig lang parkeren op of bij Schiphol en bent u benieuwd hoe u dat het best aan kunt pakken? Het is in ieder geval verstandig om vooraf goed te kijken naar de parkeerterreinen die er beschikbaar zijn en de parkeertarieven die u daar betaalt. Zijn er aanbiedingen beschikbaar voor het lang parkeren op Schiphol? Of kunt u wellicht gebruik maken van een scherpe prijs van een van de aanbieders? Het parkeren hoeft niet duur te zijn, mits u ver vooraf een plaats reserveert en u de diverse tarieven van de aanbieders goed met elkaar vergelijkt.

Lang parkeren met shuttle service

In combinatie met het lang parkeren bij Schiphol kunt u over het algemeen gebruik maken van een gratis shuttle service. Dit betekent dat u de auto op het parkeerterrein kunt neerzetten, om daar in een bus te stappen richting de vertrekhal. De bus zet u netjes voor de deur af, zodat u eenvoudig naar de check-in balies kunt lopen. Bij terugkomst op de luchthaven kunt u rekenen op dezelfde bus. Deze brengt u weer terug naar het parkeerterrein. Op die manier kunt u heel soepel parkeren op Schiphol en zorgt u ervoor dat u geen grote afstanden met uw koffer hoeft af te leggen.

Lang parkeren op of bij Schiphol

Wilt u lang parkeren bij Schiphol? U kunt dat doen op de luchthaven zelf via Schiphol Smart Parking, of bij een van de overige aanbieders die u locaties in de omgeving aanbieden. Kijk onder andere goed naar de bereikbaarheid hiervan, kunt u er vanaf de A4 of A9 gemakkelijk komen? Vervolgens brengt de shuttle u in een paar minuten naar de luchthaven zelf. Parkeren hoeft op die manier niet duur te zijn, waardoor u voordelig op vakantie kunt en u zeker weet dat u uw auto met een gerust hart achter kunt laten.